A jak to sie stalo,że nie pochwaliłes się silnikiem...no chyba,że siedzi tam 1.6 na gaźniku i nie chcesz go pokazać:D...a tak na poważnie,chcemy zobaczyć motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzień.Pozdrawiam.
Wersja do druku
A jak to sie stalo,że nie pochwaliłes się silnikiem...no chyba,że siedzi tam 1.6 na gaźniku i nie chcesz go pokazać:D...a tak na poważnie,chcemy zobaczyć motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzień.Pozdrawiam.
Piękne auta, gdzie wystawiałeś 6er ?
Właśnie, opowiedz coś więcej, co to za salon ? jak doszło do realizacji pokazu Twojej 6er ?
GRATULUJĘ ŚLICZNOTEK!! a jednak znalazł się jeszcze ktoś, kto potrafi mile zaskoczyć :) pozdro
witam
istna perełka pozdroo
Swietna kolekcja pozazdroscić tylko pozdrawiam
Witam!! Trochę znajomości trochę zbiegu okoliczności. W nowym salonie BMW BAWARIA w Katowicach znam kierownika salonu który jest podobnie jak ja wielbicielem Rekinów.Poznaliśmy się kiedyś gdy jeszcze w starym salonie poszukiwałem naiwnie miejsca by przezimować w ciepełku moją pieszczochę - oczywiście z braku miejsca i tam się nie udało,ale zaowocowało to zaproszeniem choć na chwilę na salony BMW podczas prezentacji najnowszej BMW serii 6.Na pomysł zaprezentowania histori modelu wpadło naczelne dowództwo firmy ,cóż ja ?
Stałem się tylko statystą ,ale i tak byłem zadowolony że moja sześć mogła znowy po 24 latach zabłysnąć w świetle fleszy, i pocieszyć oko tych co wiedzą o co biega w tych zabytkach.
jakoś ostatnio wpadłem na twój wątek i jak popatrzyłem na to czarne e24.... ech. moje marzenie.
zazdroszczę i podziwiam gust.:nod:
ale czy te felgi od M5 muszą psuć piekno tego auta? :(
nie myslisz ich zmienic?
ech tak czy inaczej zazdroszcze
Witam ! myśleć to ja mogę i myśle ale co tu myśleć skoro trochę się zagalopowałem z ilością pojazdów o których muszę myśleć,wszystko by się chciało zrobić ,dokupić ale niestety powoli i po kolei .Fundusze są ograniczone więc dokładam na razie to co najbardziej niezbędne,ale i na felgi przyjdzie czas ,no chyba że znajdę sponsora.Pozdrawiam serdecznie
Pełen szacun dla Ciebie! Auta robią ogromne wrażenie ;)!!
Hehe !Fajne autka. Mamy dziś spota "bardzo daleko" od Ciebie- zapraszamy. Dobrej zabawy na forum i na drodze!
Chyba się rano za wcześnie rozłączyłem i coś mnie omineło!!!! A gdzie bylo to spotkanie? a swoją drogą to gdzie szukać informacji o takich imprezkach??
Spot odbył się w Tychach na torze kartingowym. Informacji o spotkaniach szukamy w dziale "Planowanie spotkania".
Witaj kolego masz super auta Bardzo fajna 7mka która tym hakiem ciagać chyba nic nie będzie? Zdjął bym go.
6stka hmm od dawna mi się podobała super wszystko jest jak trzeba wygląda świetnie ma ładny kolor i bardzo fajny stan nie widze też przeróbek Ciekawi mnie jak to jest mieć i jeździć takim E24... Ciekawi mnie... i niestety narazie tak zostanie ale liczę że może kiedyś się dorobię młody jestem i sam będę miał kilka modeli wymarzonych aut.
Dobrze że mam przynajmniej jedno :)
Witam Kolego szkoda że wcześniej się nie odezwałeś mam kolegę w Starachowicach u którego już byłem obiema BMKami, miło by się zobaczyć z kimś podobnie zakręconym ,a tak to tylko z tym kolegą z którym mamy zakręcenie Goldwingowe .POZDRÓW GO ODEMNIE (bordowy 1800) jedyny w Starachowicach.Powodzenia i wytrwałości nie od razu Rzym zbudowano!!!!
No szkoda ale wcześniej też nie widziałem tego tematu no może jeszcze okazja będzie na spot u mnie :D
Piękne auta ;p nic dodać nic ująć tylko pozostaje dbać
Niesamowita kolekcja, jestem pod wrażeniem, gratuluje! :applouse:
Podobno to auto Listonosza? Zapuszczone stoi. Może ktoś coś wie?
https://www.facebook.com/opuszczones...53712444842506
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...98&oe=58D7AA90
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...51&oe=59215BEC
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...87&oe=58DFFF6B
Listonosz się logował jeszcze we wrześniu, a to e23 wygląda jakby stało tam dłużej. Może po prostu do nie go napisać...
A kto powiedział, że to jego 7er ? Auto Listonosza ma blaszki SBE.
To na pewno nie jest auto od Piotrka:cocksure: