witam.ciekawy srodeczek.pozdrawiam :cool:
Wersja do druku
witam.ciekawy srodeczek.pozdrawiam :cool:
Helou!!! No to masz super bryczke! Szczegolnie jest fajna jak sie przelaczy skrzynie na sport :D :D :D ja tak ciagle mialem bo nie moglem sie powstrzymac, taka frajda z jazdy wtedy!!! I zdziwienie palantow w nowiutkich autach za setki tysiecy, ktorych jak wypszedzasz to w polowie juz musisz zaczac chamowac zeby sie zmiescic :cool: ha ha kazdy z nich wtedy sie zastanawia jak to jest ze tyle kasy wydal na auto a one jest gowno warte ;D ha ha. A co do grila i maski to odpowiedz jest prosta! Wszyskie 750 seryjnie mialy szeroki grill ale przy kolizji malo kto zakladal spowrotem taki sam bo cierzko bylo dostac i koszt zakupu conajmniej 5 razy wiecej od waskiego. Tak bylo bynajmniej za moich czasow jak smigalem 750 na szczescie nie mialem zadnej kolizji!!! pozdro
witam :) jakwyrzej koledzy radzili to jeszcze bleck helle srodek ładny
fajne autko bylo ale musialem sie jego pozbyc.... :(
ceny paliwa rosna w gore a jak na taka pojemnosc to nie ma co sie dziwic
ciezko jest napoic tyle kucy.... :cool:
swoja droga to nie mam zamiaru ukrywac ale to auto wiecej chla niz ja :hah:
przezucilem sie na mniejszego pijaka :razz:
golf III 1.9TD :)
szczerze mowiac to boje sie wyprzedzac tym autkiem :roll:
ale moze nie dlugo wstawie do niego silnik 110 KM i bedzie smigalo :o
pozdrawiam :)
to się żeś nie popisał ;( ;(
:faint:
ta.. trzeba sobie bylo ta kase zostawic na bene ;)Cytat:
Zamieszczone przez tomasz87z
Jak to mówią zamienił stryjek ;D ;D ;D
srodek MEGA super, naprawde,
pozdrawiam i witam
Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Ty nie pij tyle poczytaj... :hah:
a pije bo mam urlop :D
a tak propos to czytalem i niewiem o co ci biega?
O GOLFA poczytaj jeszcze raz bo chyba nie doczytałeś wszystkiego :D
a to pewnie ze przeczytalem, a wczesniej chodzilo mi o czerwona skorke, dlamnie sliczna i niewazne czy jest aktualnie, byla czy bedzie :D
wielkie dzieki koledzy
to racja z tym ze zamienilem siekierke na kijek.
ale sami widzicie jakie sa ceny paliwa :(
Moze nie bawem sie to zmieni dzieki osoba,
ktore biora udzial w protescie obnizeniu cen.
szczerze mowiac mam zamiar jeszcze raz
zakupic takie cudo tylko tyle ze model e 38 z
silnikiem 2.8 :cool:
Chyba ze trafilaby mi sie wersja e32 rzadowa long :P
:D Siemka to się długo nie powoziłeś :D :D
hmm... Musze przyznac ci racje kolego. Dosyc krotka mialem przygode z tym czy z tym autkiem. Jesli biorac pod uwage golfa to ostatnie przezycie z tym samochodem mialem pare dni temu. W skrucie mowiac zaparkowalem go ostatnio dosyc nie typowo. Czyli mowiac prostym jezykiem pozostawilem go na dachu. Szczerze mowiac osoby ktore sa zainteresowane zakupem tego wczesniej wspomnianego auta stanowczo odradzam... Jest to dosyc wywrotne autko.... wystarczylo spotkac na drodze zwierzatko takiego pokroju jak Doberman, hmm i jeszcze co do tego troszke deszczu na drodze i nie szczescie zbudowane.... Teraz co jedynie po nim mi zostalo to wspomnienia i pare fotek na telefonie :(
hmmm... musze przyznac ze ciekawy temat... dosyc oryginalny a wnetrze moze i ladne, ale w jakims nowym aucie.... tutaj razi mnie ten kontrast z innymi elementami wnetrza.... no jak to wyglada z ta tapicerka i z tymi dywanikami.
buuueheheheee... tak to sobie tłumacz! ;DCytat:
Zamieszczone przez blejd
nie ma to jak podleczyć własne kompleksy :P
O stary współczuję zamienić 7er na Golfa TD :razz: Mój ojciec ma takie cudo i jak wsiadam i odpalam to pawia mi się chce puścić na ten samochód a raczej traktor ;D No ale widzę, że golf już też nieaktualny, dobrze że Tobie się nic nie stało.
Szczerze mówiąc nie wiem co ludzi popycha w dzisiejszych czasach do zakupu Golfa TD. Oszczędność? Lepiej kupić ładne E36, albo choćby Audi 80 w benzynie i zagazować i masz komfort + niskie koszty.
dokladnie przyjezdzaja takie padliny ostatnio, passat 1.6TD, tragedia, smierdzi ropą, wszystko sie trzesie, ledwo jedzie ale diesel!!! i on jeszcze chce alusy kupic :razz: jakijest sens kupywania diesla np w corroli 95r?? bo i takie przyjezdzaja, nielepiej 1.3 benzynke, pali tak samo, a jak sie przyjemnie jedzie i to nawet bez gazowni
Krzywy - miałem ostatnio przyjemność "odbycia" kilku giełd samochodowych i powiem Ci że diesle u nas w kraju... to jest jakaś materialna tajemnica. Np. sąsiad miał do sprzedanie C klase 95 rok - klima - czerwona, 1,8 benzyna - cena 13,500 zł i kilka samochodów dalej identyczna C klasa ale bez klimy, ten sam rok - ale Diesel - droższa o 2 000 zł. Pomijam fakt iż Diesel bez opłat a benzyna od 1,5 roku w kraju - zgadnij co zeszło? Oczywiście Diesel. Na nic tłumaczenia że Diesel wyjdzie de facto o około 3500 zł droższej. Pali przyjmijmy 2 litry mniej, co daje pi razy oko 10 zł na 100 km - różnica wynosi 3500 zł / 10 zł za każde 100 km - wynik - Diesel zacznie zarabiać po 35 000 km, a gdzie ubezpieczenie i inne wydatki?
Dodam że stan techniczny obydwu aut - niemalże identyczny
niemam nic do nowych diesli, ale kupywac starego ropniaka???? ale to taka moda, utarlo sie ze nowe diesle to ferrari, palą 5/100 i sa mega wieczne, i dlatego nagle zaczeto wyciagac stare turbo-ropy i jezdzic bo to trendi :D i mega oszczednie, nierozsmiesza was jak jedzie golf 3 i wszedzie ma emblematy TDI (kupione na gieldzie srebrne znaczki) , rarytas bo ma diesla, mam znajomego co na tapecie w telefonie ma fotke kompoteraz z passata b4 ktory wskazuje 5.4L/100 !!!! niewiem czy onanizuje sie patrząc na to czy jak
Witaj, :cool:
aqwsxc moze skasujmy nasze posty bo to nie miejsce na takie rozmowy,