koledzy jak chcecie to mozecie wymieniac silowniki itp.ja u siebie poprostu wymienilem szyby i uszczelki i wszystko dziala ok
Wersja do druku
koledzy jak chcecie to mozecie wymieniac silowniki itp.ja u siebie poprostu wymienilem szyby i uszczelki i wszystko dziala ok
Jednak da się :O
Chyba, że wersja chromline specjalna do grubasów?
http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1363172/4768846.jpg
to jest przykład nie wiedzy właściciela (tak jak mojej wcześniej). Widocznie przerabiał jak ja na grube szyby i nie miał czarnych cieńszych listewek więc wsadził te. Można tak zrobić ale u mnie szyby przednie ciężej poruszają się niż normalnie. Z tyłu jest lepiej ale to nadal nie jest jak być powinno.
Siema.U mnie jest coś z wygłuszeniem nie tak i słychać szum wiatru przy 80 km/h i nie było przez to różnicy po założeniu podwójnych i mam na sprzedanie jakby ktoś chciał komplet przód i tył przyciemniony.Wszystko jest w dziale sprzedam .A propo hałasu wiem że off topic ale nie macie pomysłów co może być nie tak .Szybe przednią dałem na nowo do wstawienia ale sie nic nie zmienilo.
Pozdrawiam
Kolego nie wiem jak jest w e38 bo tu jest temat o e32. W e32 przyczyną jest najczęściej przekładana uszczelka która przepuszcza wiatr lub brak uszczelki czy wygłuszenia między lusterkiem a drzwiami.
Takv uszczelki i szyby.Kolego mozesz szerzej o tym przepuszczaniu wiatru przez lusterka ? Nie mogie nigdzie znalezc informacji na ten temat.Mile widziany link :-)
Tu się zrobił mały bałagan. Temat jest w dziale e38 wiem o tym, lecz ostanie strony były o e32 i na temat e32 dyskutowano pokazując zdjęcia z mojej e32. W e32 po odkręceniu lusterek, pomiędzy obudową lusterka a ramą drzwi jest wyciszenie którego brak powoduje nieszczelności i słyszalny szum wiatru. W e38 nie wiem jak jest z tym.