Widze ze przybywa nas co spocik to dobrze ;) do soboty
Wersja do druku
Widze ze przybywa nas co spocik to dobrze ;) do soboty
Witam!!
mam wielka prośbe możemy ten spot przesunąc na niedziele? Bo w sobote mam egzamin w szkole ( językowej ) CAE ( Certificate of Advanced English ) i musze do wawy naginać, i na pewno się nie wyrobie, chyba że... na 10 rano się ustawimy!?
Prosiłbym, bo chciałbym was poznać w końcu :D
Jak dla mnie niema znaczenia czy sobota czy niedziela ale jesli tobie bardziej pasuje niedziela. a E66 raczej warto zobaczyc z bliska ;) jak dla mnie moze byc niedziela. ;)
Super! Zobaczymy co reszta na to orzeknie, naprawde byłbym wdzięczny !
Nam pasuje tylko ten wsteczny jak w sobote nie zostawi tato beemki w warsztacie to przyjedziemy w niedziele :)
No niestety do problemów związanych z najbliższym spotem i ja muszę się dołączyć. Niestety z powodu problemów osobistych nie będzie mnie a co za tym idzie Emy037 ani Kolegi z nowym nabytkiem E38 735i też. Przykro mi z tego powodu no ale niestety :(
Jeśli spot wypali to wrzućcie sporo fotek, chętnie popatrzę.
Mam nadzieję, że zorganizujemy wkrótce kolejny spot i moje sprawy już się wyprostują.
Pozdrawiam :)
Czyli mariusz odpada mam nadzieje ,ze reszta sie pojawi :)
w niedziele tak?
oczywiście.
Znajdzie się miejsce dla mnie?
Jaki jest ostateczny termin i czy moja obecność nie będzie przeszkadzała?
Nie no co ty wpadaj!!! 27 w niedziele o 15 5 poziom parkingu galerii olimp
Zapraszamy :)
Endriu znowu zawaliłeś, po raz kolejny ustawiasz spota, a tu w ostatniej chwili "wyskakuje Ci egzamin" hehe
Ogarnijmy kto będzie bo może nie warto na 3 czy 4 auta przyjeżdżać...
kyky7er
mynio88
Lary
Endriu
l_mariuszjunior
seban12
wiekszy
beatels ( wybacz jesli pomylilem sie w pisowni :) )
Okay zatem niedziela, a skoro niedziela to i godzina 14 będzie chyba wszystkim pasowała?
Sporo sie zebralo i szkoda ze mnie nie bedzie ale zycze wszystkim milej zabawy i do nastepnego razu
Szkoda bo i mnie nie będzie niestety w lublinie mogę by tylko w sobotę.
Pozdrawiam
My też nie przyjedziemy babcia ma w niedziele urodziny i musimy jechać
To widzę, że większości coś wypadło :( ale zdarza się. Z moich wyliczeń ostatecznie miałoby być 6 autek i nie ma pewności czy ktoś jeszcze się nie wykruszy...
Mirecki kiedy wracasz? Po Twoim powrocie i tak robimy następnego spota :) a widzę, że za wiele Cię nie ominie.
Mariusz też już pewnie do Twojego powrotu upora się ze swoimi sprawami. Pozdrawiam
W kazdym bądz razie mozemy sie spotkać w ustalonym terminie ostatnio tez kolo 6 aut bylo. Takze niech wszystko zostanie tak jak bylo dozobaczenia.
wróciłem z wawki dopiero teraz. test poszedł jako tako ( myśle ze zdam po tylu latach nauki języka ). Jutro się widzimy chłopaki i dziewczyny!
@Lary, spota ustawiłem ale byłem pewnien ze egzamin bede miał na tygodniu, nie ode mnie zależy, lecz od mojej szkoły ;). Wypadło na dziś czyli 26.02 ! Przepraszam, jeżeli chcecie zabić mojego dyrektora, dam niezbędne narzędzia! A spota przecież nie ustawiłem z dnia na dzień =) Wtedy wiem nawaliłem bo ustawiłem a mieli mi oddać auto z ASO, lecz go nie oddali. :[ na marne poleciałem po nie 400km
pozdrawiam.
Zatem do zobaczenia.
Zobaczymy kto bedzie spóźnialski :D:D
Dziękujemy za spocik:) Endriu wrzucaj szybko zdjęcia, tylko te mało rozmazane:P
seban123
niestety zawieszenie nadal mam w trybie sport:(, przedzwonię to umówimy się, żeby sprawdzić co tam padło.
Tak jest endriu czekamy na zdjęcia :)
I ja czekam na fotki i opis bo ciekawy jestem jak sie bawiliscie a wiem ze napewno wysmienicie !
ktoś zostawił u mnie w aucie rękawiczki! przyznawać sie!
Damskie czy męskie?
Sprawdziliśmy nasze są:)
Działasz coś już ze zdjęciami?
tak :d juz wrzucam
Wszystkie zdjęcia sa w Archiwum spotkań! ;) ( narazie te najważniejsze ) później te rozmazane specjalnie dla Krzysztofa " Lary "
To moje !! nie rób im nic zlego ok ?