:d :d :d :d :d :d :d :d :d
Wersja do druku
Pomysłodawca akcji Szlachetna paczka Stowarzyszenie Wiosna udostępniło program do rozliczania PITów :) może komuś się przyda? http://biznes.interia.pl/podatki/program-pit
a tutaj info jakby ktoś nie miał pomysłu co zrobić ze swoim 1% http://7er.pl/showthread.php/14722-P...tiangraczyk.pl
Już jest 260zł :D
melduje, że wpłata poszła. była to najmilsza rzecz jaka dziś zrobiłem poza opieką nad dziećmi, reszta dnia to ............
Przelew poszedł przez weekend :)
To ja zamelduję że jest już 385 zł :D
Nie no ślicznie sumka nam rośnie :) A ja jeszcze nie przelałam :D
Co to się będzie działo jak znów konto wyczyszczę do zera robiąc przelew ;)
:D Basiu czyść a sumka nam rośnie jest już 405zł :D
Na razie nie ma za bardzo z czego :) Więc nie będzie się za bardzo działo :)
No pięknie nam rośnie sumka :D Żeby nam w takim tempie wszystko rosło :D
A co byś chciała by Ci urosło?????????
Może cel zbiórki i ostatni sukces -radość dzieci trafi do wiekszego grona niż poprzednio. Oby Panie i Panowie zawsze łączyła nas taka solidarność jak w tym przypadku.
Jeszcze kilka dni zostało do zakonczenia zbiórki więc badzmy dobrej mysli że suma się podwoi.
No sumka rośnie jest już 435zł :D A zbiórka jest do 20 marca więc na pewno jeszcze urośnie :d
Coś trzeba zrobić bo zbiórka się kończy a mało sianka na koncie Damianka
Może zmienienie koloru działu szlachetna paczka na czas zbiórki. Sam znów przypadkowo trafiłem na temat. Nie wszycy przeglądają całe forum.
Szkoda :( a kasy mało :(
Powód czego ?? Że obecny silnik forum nie daje nam możliwości wyróżniania poszczególnych for kolorami jakie byś chciał ?? Nie mam pojęcia.
Myślę, że gdzieś za tydzień, dwa umieścimy stosowne ogłoszenie (tam gdzie jest teraz info o Zlocie). Zaraz zapytasz czemu nie teraz ?? To już odpowiem. Ze względów socjotechnicznych. jeśli teraz podgrzejemy temat może nastąpić falstart. Teraz sprawa żyje własnym życiem. Finisz zawsze jest najefektywniejszy, pod warunkiem, że zachowa się odpowiedni zapas energii :)
i ja dołączę się do tematu w podeśle troche zabawek jak jakieś ciuszki znajdę na strychu to też podeśle
Pozdrawiam
to ja też pomagam - już wysyłam .
pozdrowionka
Odemnie pieniążki też już poszly
To jaki mamy stan konta ? :)
Właśnie poszły pieniążki na konto :-)
Jest mi niezmiernie przyjemnie gdy mogę pomóc potrzebującym.
Pozdrawiam,
Marcin
Stan konta wynosi 641z :d
Wojtku Twoja robota robi postępy :d 720zł na koncie
Uda nam się przekroczyć poprzednią sumkę?
Przypomnę zimą zebraliśmy 755 zł :D
Słuchajcie zerknąłem w kalendarz a tam jest napisane, że święta są pod koniec kwietnia i pomyślałem, że może przedłużymy zbiórkę do powiedzmy 10 Kwietnia ??? Co Wy na to ?
Wyjazd na mecz Realu Madryt i kolacja z Jerzym Dudkiem? REAL'ne :D
http://www.facebook.com/idealnemiejscenapicie
Jestem za :) Ale może już jakieś konkreciki co do hmm spota? kto jedzie? itd.?????
tak koniecznie trzeba przedluzyc. tysiak mysle ze peknie.
Ja rowniez poslalem przelewik
Tysiak pęknie :)
Mamy 740zł :D