neonunit, Poznań
INPA
tel na pw
Wersja do druku
neonunit, Poznań
INPA
tel na pw
damianzan BELGIA- LIEGE
INPA
TEL na pw
Witam ponownie do diagnostyki dorzucam pomoc poprzez: PaSoft, Carprog, Autologic, Abrites ... Programowanie Immo, Itd, Itp. (tylko weekendy) Pozdrawiam
KATOWICE
Do dyspozycji:
- INPA 3.01
- PaSoft BMW Scanner 1.4.0.6
- DIS v44
- NavCoder 2.5.40
- ACGasSynchro 9.1.0.0 (STAG, początki)
Kontakt PW
Rafi84, Wałbrzych
INPA
tel. na pw
Aktywacja swiatel do jazdy dziennej, przedlift i polift.
Pozdrawiam
Kubson, Myszków
PW
Chciałbym kasować i odczytywać błędy.
pozdrawiam :)
Jerry, Krasnystaw, Lubelskie
INPA
Michal750 - Warszawa Ochota / Lublin
KATOWICE
Do dyspozycji:
- INPA
- PaSoft BMW Scanner 1.4
- NavCoder
- ACGasSynchro (STAG, początki)
- Kodowanie kluczyków/transponderów pod EWS
Kontakt PW
Katowice
INPA
Kontakt PW
Witam, pomógł by ktoś z instalacją inpy na win 8
Ściągnij standard tools 2.12 i uruchamiaj w trybie zgodności z Win XP oraz jako admin.
Później dla każdego programu przypisz te same funkcję.
Inpa, NCSexpert, WinKFP działają bez problemu na win8 i 7
albo prosciej VMware Workstation i stawiasz virtualna maszyne z xp w razie awarii systemu maszyna zostaje i programy rownież :P
Chełmno
kujawsko pomorskie
ista
kontakt priv
Witam Września i okolice pełna diagnoza Gutmanemm MegaMacs50 zarówno dla okrogłych wtyczek jak i obde 1 i 2 wszelkie inspekcje w nowszych modelach jak i adaptacje posiadam równierz inpe i disa ale żadko używam niestety język zapraszam użytkowników naszego forum kont 792-155-011 Miras lub melaswlkp@poczta.onet.pl
Witam
Mam pytanie odnośnie INPY. Zainstalowałem wersję 5.0.1 (USB). Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Inpa się uruchamia i tu moje pytanie. Póki co jeszcze nie podłączałem auta, na razie bawię się tak po prostu inpą. Czy to normalne, że jak auto nie jest podłączone pod interfejs to zawsze pokazuje w inpie "ifh-0018 initialization error" ?
Pytam już z góry czy to normalne, żeby się nie okazało, że zejdę na dół, podłącze auto i będę wracał z powrotem do domu likwidować errory :D
Witam pomógł byś zakodowac światła dzienne do e65 bo nie mogę znaleźć nigdzie jak to zrobić a te opisy co znalazłem mają całkowicie inne ustawienia. Ja u siebie mam
DRL_TFL_BLK_V_GED
nicht_aktiv
DRL_TFL_KZL
nicht_aktiv
DRL_TFL_RL_BL
nicht_aktiv
DRL_TFL_RL_BL_1_33
nicht_aktiv
DRL_TFL_RL_BL_2_33
nicht_aktiv
DRL_TFL_SML_33
nicht_aktiv
DRL_TFL_TFL_33
aktiv
PWM_FL_FKT_DRL_33
wert_02
VERHALTEN_DRL_TFL_33
drl_h
Jak mozesz Kodak mail a wyślę cały plik
Dzieki
Obsługuję tylko E38
A Ten interfejs? http://www.asyk.eu/sklep-odziez/Inte...-diagnostyczne Co można o nim powiedzieć? Szwagier ma taki raz mi pożyczył i też się przymierzam, że sobie kupić, bo jednak się przydaje.
Witam. Czy ktoś byłby w stanie za jakieś rozsądne hajsiwo zakodować DRL w e91?
laso
--INPA
Łódź
kontakt na priv podam telefon
Pany pojawił sie błąd 79 końcowe podgrzewanie sondy lambda .... czyli cała sonda do wymiany czy jak to jest ?
witam szukam kogos z niemczech z NRW lub Holandia okolice Enschede....
Krot7er, północna Polska, okolice drogi krajowej nr. 15 na odcinku Olsztyn-Toruń. Tylko użytkownicy 7er.pl !!
Kontakt na priv, podam nr tel.
Winmediacenter
Sulejówek k.Warszawy
INPA NCS WINKFP PASOFT
Diagnostyka, Kodowanie, Indywidualizacja modułów (m. in. charakterystyk SERVOTRONIK) głównie E38, Aktualizacja softów skrzyni, silnika, NAVI itp
kontakt tel na PRIV
Pozdrawiam użytkowników 7er
Gorzów Wlkp.
Dla kolegów z forum. Mam INPA i DIS. Mam też NCS, ale za zabawy nim nie biorę odpowiedzialności :)
Witam
A nikt nie działa w okolicach żyrardowa ??
Posiadam Inpe i Iste 3.55 lub 4.14 , kodowanie Ncs em.
Okolice Torunia/Ciechocinka.
Posiadam interfejsy do Bmw włacznie z iCom i innych aut.
Wgrywam ww programy na laptopy uzytkownika , posiadam tez gotowy sprzet.
Jesli posiadasz przedlifta 3.0d 218 ps oferuje delikatny, bezdymny chiptuning tego motoru na 250 KM.
tel 6zero9789836
Witam.
Mam inpę, mogę odczytać i skasować błędy w Ostrowie Lubelskim/Lubartowie (woj. Lubelskie) po uzgodnieniu terminu- z 7er.pl
Kontakt tutaj lub
Email: g7688497@tlen.pl
Krapkowice k. Opola.
INPA.
kontakt przez PW
witam chętnie pomogę w Grudziadzu kujawsko-pomorskie posiadam Inpe tel 731-958-735 proszę powołać sie na forum 7er.pl
Witam
INPA Poznań
PRV
Cześć chciałbym zapytać o pomoc w skasowaniu kilku błędów czy byłaby możliwość podjechać i chwilę Tobie zająć
Dziekuje za odpowoedz
Sylwester
witam,czy twoja oferta jest nadal aktualna?jestem z Łagiewnik,posiadam E32 740i 94r.
Dziekuje za odpowoedź , napisz prosze które Łagiewniki (pod Wrocławiem?)
Dziękuje raz jeszcze za odpowoedź
tak pod wrocławiem.
Czasami przejeżdżam przez Łagiewniki do kotliny , ale nie prędko się tam pojawie, nic to, dzięki za kontakt trzymaj się i do usłyszenia Sylwester
Ok,dzięki,powodzenia
Jak w ISTA sprawdzić korekcje wtrysków? silnik N54B30, program ISTA+