Witam mamy już 350 zł :) Ale nikt nie wypowiada się na temat tej dziewczynki co dałem linka proszę powiedzcie czy uważacie że warto jej pomóc bo ja myślę że jeśli to zoorganizujemy dobrze to uszczęśliwimy ją
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam mamy już 350 zł :) Ale nikt nie wypowiada się na temat tej dziewczynki co dałem linka proszę powiedzcie czy uważacie że warto jej pomóc bo ja myślę że jeśli to zoorganizujemy dobrze to uszczęśliwimy ją
Pozdrawiam
damian23zgc byl bym wdzieczny jak bys podal SWIFT i pelna nazwe banku, tez chcial bym sie dozucic.
damian23zgc ja myślę , że możemy polegać na Twoim wwyborze ;) Ciężko jest wybrać dziecko któremu się wyśle paczke, bo tak naprawde każde zasługuje na odrobinkę szcześcia . Takie moje zdanie ;)
:tygrysek: :prosiaczek: :klapouchy: :kubus:
też mi się wydaję że skoro zbierasz pieniądze na tak szczytny cel to bedziesz wiedział kto najbardziej potrzebujący jest, wiec polegamy na Tobie:)
Ja też jestem takiego zdania
Właśnie wyzerowałam sobie konto :D przelew poszedł. Sorki, że tak późno...
Witam rodzina już wybrana :) Słuchajcie jak by ktoś miał jakieś przybory szkolne, mogą być też ciuchy, dwie dziewczynki 10 i 5 lat oraz chłopcy 8 i 7 lat. Rozmiar 140 dziewczynka i chłopak oraz 116 dziewczynka i 128 chłopak, może buty damskie 34 i 26 oraz męskie 35 i 28 po prostu jeśli ktoś coś ma to proszę o priv. pozdrawiam:)
Jak wyzdrowieję to i ja się dołączę.Niestety przelewu przez neta zrobić nie mogę bo skończyły mi się kody jednorazowe więc muszę iść do banku...
Przelew poszedl.
Wysłać Wam kilka linków do informacji o tym kto jeszcze oprócz nas pakuje?
np. takich?
http://www.youtube.com/watch?v=0myAZvXCo94
http://www.facebook.com/#!/album.php...id=91021863613
http://www.tvs.pl/informacje/31275/
http://www.facebook.com/#!/album.php...id=91021863613
http://www.youtube.com/watch_popup?v...jaz8&vq=hd1080
Jest już 370zł :)
powinno być już duzo wiecej
Spokojnie nie jest tak źle :) No i jeszcze przyjdą paczki od niektórych z was więc naprawdę pomożemy :)
ale jeśli ktoś jeszcze by chciał i miał ochotę wysłać parę zł to będzie miło :) pozdrawiam
ja mam ubranka ale dla 0-1 rocznego dziecka, wiec wątpię by się w tym przypadku przydały. ale jak coś to chętnie oddam.
PS. sadziłem, że będzie przynajmniej 2-3 razy tyle przy tak licznej ekipie.
No nie jest to kwota zadawalająca ale trzeba cieszyc się chociaż tym co sie uzbierało . Szkoda bo nawet kwota 5zł dała by więcej przy takiej liczbie userów . Jednak to decyzja każdego z osobna :/
Święte słowa.
Słuchajcie :) wszystko się przyda! W tym rejonie organizuję pomoc dla 70 rodzin! Między innymi dla rodziny z okolic Zgorzelca. Po powodzi. W lutym przyjdzie na świat dzidziuś więc ciuszki dla noworodka jak najbardziej są na TOPIE!
Ze swojej strony coś podeślę wygrzebane na facebooku "Jest pomysł! Pokazujemy celebrytów robiących Paczki, pokażmy też Was! Jedziecie na Paczkowe zakupy? Zróbcie fotorelację, jak Wy robicie Paczkę! Zdjęcia wrzućcie na tablicę i wyślijcie pod adres reporter@wiosna.org.pl - najlepsze nagrodzimy czymś specjalnym:) Zbliża się weekend, aparaty do rąk i na zakupy wyruszyć czas!:)"
Pozdrawiam Was cieplutko :D
Zgadzam sie w 100% ze slowami dorki, to napewno nie jest kwota zadawalajaca. Panie i Panowie wozicie sie siudemami, a szkoda Wam paru zl dla biednych dzieci, wstyd !
Ja bym ten temat dał gdzieś na widok na forum. Sam właśnie przypadkiem do niego wszedłem (dzięki tym wstawkom po prawej) więc może go trzeba wypromować na forum i zbierzemy więcej kasy. Nie każdy co wchodzi na forum czyta wszystkie tematy. Ja Jutro zrobię przelew bo dziś już sił nie mam.
Oj przestańcie rzucać wielkimi słowami wstyd itd. wielu userów jak to zwiecie nie zagląda na ten wątek :)
(Wyżej napisałam organizuję... miało być organizują :))
Nic na siłę :) to moja dewiza :) Może warto by było zainteresować innych znajomych userów?
Nie rzeczy pomagają...tylko ludzie :)
a tak ogólnie na prawdę było by super zrobic spota przy okazji :D
Spokojnie jeszcze kilka przelewów spłynie jest dobrze :)
wysyłaj też się przydadzą dostanie je inna rodzina
Myślę że fajnie by było jak byśmy na kilka aut przyjechali do magazynu przekazać paczki :)
Panie i Panowie miejcie serca a nie kamienie! to kasa dla biednych dzieci. nie maja takich luksusów jak większość z Was. to tylko parę zł.
Jakie luksusy...Dla nas to dziwne ale co nie którzy nie mają czym stołu nakryć w św...
Znieczulica ludzka nie zna granic....Niektórzy piszą ile to oni nie ładują w auto jeżdżą na benzynie 4,4-5,4 ale już wpłacić 10-20zl ich nie stać...
Tyle ode mnie...
pozdr
I ja dołożę swoje kilka zł. I taki mały apel do reszty, którzy nie wspomagają tej akcji – Ładujcie grube tysiące w swoje 7er’y a nie macie kilku złotych na potrzebujących? Darujcie sobie może w tym miesiącu jakiegoś "plaka" czy inny zapach do auta i wspomóżcie dzieci które nie mają takich świąt jak większość z nas...
miałem na myśli, to że niektórzy z forumowiczów maja luksusy (każdy wie o co chodzi), na które tych ludzi nie stać. dlatego warto podarować parę zł dla tych którzy tych pieniędzy najbardziej potrzebują. ale zapewne Ci co mieli i chcieli wpłacić wpłacili a reszta zwyczajnie "nie widzi tego tematu"
Koledzy koleżanki spokojnie nie ma co mówic jest jak jest kazdy jak moze to pomaga :)
Jest dobrze i tak pewnie kilka rodzin uszczesliwimy na swieta i to sie liczy. A w nastepnym roku zrobimy akcje szybciej i bedzie napewno lepiej
Witam wszystkich właśnie wróciłem z zakupów i kupiłem dwie świetne kurteczki dla dziewczynek :)
za obie kurteczki zapłaciłem 28 euro do tego znajomi dodali od siebie spodnie dla tych dziewczynek.
Jak by ktoś miał jakieś rzeczy dla chłopców to piszcie albo wysyłajcie pozdrawiam
Słuchajcie sprawdzałem dzisiaj konto i jest już 680zł :) Tylko mam problem żeby was rozpoznac i proszę o priv kto z was wpłacił a nie otrzymał pv ode mnie dzięki i pozdrawiam :)
Fajnie że temat coś ruszył
Przelew Poszedł
Wątek znów zablokowany? Próbowałam wejść bez logowania ;/