to mnie akurat niezdziwiło :PCytat:
Zamieszczone przez kolonkos
Wersja do druku
to mnie akurat niezdziwiło :PCytat:
Zamieszczone przez kolonkos
Extra kolekcja.
L7 siuper.Są może zdjęcia z wnętrza E32 Highline ?
Dech zapiera... Szacun.
Niesamowita kolekcja ! L7 wiadomo brak komentarza, ale ta z silnikiem m5 musi dopiero fajnie sie zbierac :cool:
Mega kolekcja. L7 powala na kolana.
Sebek - dzięki za wrzucenie tych fotek. Od dawna ciekawi mnie to zeswapowane E38 - niestety dotąd raczej nieobecne w necie.
Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja poznać właściciela i to auto w realu! :papa:
Nie ma za co Michał.
To się zgadza, informacji ani fotografii w necie raczej brak.
Jacek udostępnił swoje samochody "ekskluzywnie" dla 7er.pl.
Myślę ze uda się zaprezentować jego samochody na jakimś większym przyszłorocznym spotkaniu 7er.pl.
Sebek
"M7" widzaiłem w akcji na podbeskidziu...
L7 pięknie sie prezenci pod domem... :)
Wow...Szok.
L7 robi przeogromne wrażenie.
Nie wiem czy to ten sam egzemplarz, ale pamiętam że chyba z 5-6 lat temu stało na zapleczu któregoś z ASO z czterema flakami...
Bardzo dobrze, że auto cieszy się od kilku lat pełnią życia, tak jak zasługuje na to :)
Ma ktoś jeszcze tamtą fotkę na flakach ?
Witam
Ładna kolekcja :)
Witam. Załanczam zdjęcia Higiego na prośbe...
Nie widac zadnych fotek ......
Jak masz problemy ze wstawieniem to napisz do mnie na GG - 2508550.
Sebek
Miałem przyjemnosc poznac Jacka 2 lata temu w Toruniu na zlocie właśnie z jego L7 - równy gosc! Auto - przyznam bez owijania - marzenie !!
i w tym momecie czuje sie jak bym jezdzil maluchem.......:)
gratuluję najsłynniejszej 7er w Polsce!
Nie mam słów co ja bym dał za taką kolekcje :D :D auta mnie rozwaliły gratuluję udanych zakupów ;)
witam :) ta z silnikiem M robi robote
Moją uwagę szczególnie zwróciła E38 z silnikiem z M'ki. Ciekawi mnie to co i jak zostało przerobione i gdzie.
Sam myślę o czymś podobnym
JAK WIDZE ZE W CHORZOWIE JEST TAKA PEREŁKA JAK L7 TO JESTM DUMNY ZE TEZ TU MIESZKAM..CZESTO WIDUJE TO L7 NA ULICACH......ALE TO Z SILNIKIEM Z M-KI TO MOJE MARZENIE
Tak ta Mka robi wrażenie ... można nawet powiedzieć "NIE WAŻNE CZYM JEŹDZIŁEŚ PRĘDZEJ , TA MKA JEST I TAK SZYBSZA"
Ma ktoś więcej info o tej z silnikiem z M'ki?
Sebek wiesz coś więcej,na PW poproszę.
Ciekawe czy skrzynie musiałbym zmienic.Sam silnik 20tys?
Przełożony jest silnik od Mpower z E39 wraz ze skrzynią. Trzeba było lekko maskę wygiąć aby się nie obijał :)
Do tego został dołożony kompresor (20.000 zł) , zaciski i tarcze od M5 - a jeszcze w tym roku zostaną wymienione wydechy na oryginalne z M5.
Piękne egzemplarze :))!!!
Projekt marzenie:)