W torcie go podeślemy ;DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Wersja do druku
W torcie go podeślemy ;DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Wygląda, że sprawa była błahostką a nasz kolega nie ma teraz odwagi się przyznać. I po co było tyle dywagacji na ten temat, trzeba było od razu pojechać i wyjaśnić, do odważnych świat należ, w końcu trzeba mieć trochę jaj ja się jeździ 7-ką!!!!! Pozdrawiam
Wygląda na to że kolega garuje :hah:
powiadomki on ;)
Niby garuje, ale skoro zagląda na forum (nawet dzisiaj) ..... to raczej jeszcze nie ustalił wersji co napisać ;DCytat:
Zamieszczone przez YBSA
Kolega Zdzira 850I - Krzychu za "dobrą" radę dostał "pasek", więc "Respekt +5" mu się należy. :)
Kolego co Ty gadasz - jaja mam. Co Ty myślisz, że jeździsz 7mką i jesteś kozak? Hehe, albo nim się rodzisz albo nie... . Fura nie robi z Ciebie człowieka..Cytat:
Zamieszczone przez tgracing
Poza tym, wezwanie mam na poniedziałek, więc pojadę i wyjaśnię tylko dziś musze sobie szybki zmienić na czarne. Skoro zakładałem temat to znaczy, że chciałem się poradzić czy ktoś z Was nie dostał już wezwania z takim artykułem.
Oczywiście, że napiszę o co chodziło bo po to jest forum aby dzielić się doświadczeniami i informacjami. Zakładając temat liczę na Waszą pomoc, Wy pomagając mi liczycie na moja odpowiedź PROSTE :). Odwiedzałem forum ale z telefonu dlatego też nie pisałem.
Więc czekajcie cierpliwie do poniedziałku :). Nie miałem teraz za bardzo czasu pisać na forum bo zostałem ojcem chrzestnym, była biba i jeszcze doszło parę spraw z budową nowego domu.
Pozdrawiam!
Z tego miejsca apeluję o spokój i kulturę wypowiedzi w dalszej dyskusji :cool: .
Panowie chyba wiem o co może chodzić.. zobaczcie sami:
http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wyda...d=17265&back=1
Dziś wycztałem te info na stronie mojego miasta..
Szyby zmienione na normalne:)
Więc mogę jechać jutro bez obaw o zabranie szmat.
tja... i co powiesz?? zobaczysz fotki swojego auta na przeglądzie z czernymi foliami na przednich szybkach i zapytają jak pan dostał przegląd na to auto... ciekawe co powiesz ... :x
Kolego..Cytat:
Zamieszczone przez Flashpointman
Szyby miałem zawsze opuszczone i przednie i tylne :) a na dzień dobry mówiłem jaka jest sprawa.
A jeśli nawet to ciekawe jak na fotkach zmierzyli że jest mniej niż 70% przepuszczalności światła ?
Kolego, ale nikt nie pisze, że mają jakieś taśmy z kamery :)Cytat:
Zamieszczone przez DoDominik
Moim zdaniem poprostu sprawdzają klientów stacji podejrzanej..
Po to pewnie mam prztyjechać i ocenia moj stan samochodu :)
Kolego ArekLand- skoro nie wiesz o co chodzi to po co wypisujesz takie bzdury??Cytat:
Zamieszczone przez ArekLand
Dokładnie tak
A w razie wpierać że nie wiedziałeś że to nie legalne jest :D a ten gościu nic nie mówił :P
No tak też zrobie:)Cytat:
Zamieszczone przez DoDominik
płąciłem normalnie i tyle a samochod sprawdzał, wszystko okej :) oprocz własnie szybek..:)
To raczej nie jest jego zmartwienie jak dostał przegląd. Wstawiasz auto na stacje, oddajesz kluczyki, a po wszystkim płacisz i dostajesz furę. A że chłop podbił przegląd w aucie z ciemnymi szybami, to już on się będzie tłumaczył a nie właściciel.Cytat:
Zamieszczone przez Flashpointman
Dobrrze piszesz:)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Ja bym pojechał ale na pewno nie BMW ;D
Nie ma takiej opcji. Przyjęcie mandatu=przyznanie się do winy (nie do cofnięcia)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
No i masz odpowiedź oby tylko nie mieli monitoringu na stacji i będzie dobrze! Zeznasz, że miałeś jasne szyby na przeglądzie i auto przeszło normalny przegląd.Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
A ja czytam te niektóre posty i ręce mi opdają, kiedy ktoś pisze;"Podbił i niech się martwi"ale zobaczcie ilu z nas na tym forum ma złaożone pseudo xenon i jak by trafił na gnoja i słuzbiste to on powinien powiedzieć masz problem,powrót do normalnych świateł i koniec, ale to często my stajemy się tymi co doprowadzili tych gości do tego stanu......dlatego z tymi komentarzami dajcie sobie spokój,bo chyba dobrze że są jeszcze ludzie a nie słyżbiści i nie musimy po kilka razy jeżdzić na stację na przegląd, czego najlepszym przykładem jest kolega i jego sławetne ciemne szybki :o
Ja powiem inaczej ,że to nie jest tak ,że "podbił i niech się martwi" winny jest tak samo kierowca, bo o tym wiedział ,to tak jak z dawaniem łapówki :P
Dziwi mnie natomiast to ,że ten "nasz" kierowca pisze wszystko co wie ,a przecież "KTOŚ" to czyta i można każdego zlokalizować ,jak już to nie zostało uczynione :x
Ale to ja nie będę miał problemu ,nie mam ciemnych szyb ,a mam rolety i na przeglądzie nigdy nie ma problemu ze stanem technicznym mojego auta :)
Temat kompletnie nienadający się na forum :x
Panowie byłem, teraz wróciłem.
I co się okazało, otóż jakiś ktoś audicą miał kolizje w gliwicach 24 sierpnia i wiiny uciekł z miejsca kolizji.. Mój samochód podobno pasował do opisu tego uciekiniera..
Tak się skłąda, żę 24 sierpnia byłem nad morzem w Pobierowie na wakacjach..
Spisali zeznania obejrzeli mój samochód spisali notatke i podziękowali..
Więc wszystko okej, mam nadzieję, żę komuś ta sprawa się kiedyś przyda, bo każdy z Was może dostać takie wezwanie a wtedy będziecie wiedzieć już na wstępie o co chodzi:)
Pozdrawiam!
" ELVIS, Temat kompletnie nienadający się na forum "
faktycznie lepiej pisać o CSie na forum 7mki.. :?
To nie tak białydaro ,po prostu tutaj sa różni ludzie . Ja o CSie nie piszę.
Dobrze,że masz święty spokój i normalne szyby ;D
Dobra rozumie ;) jakoś jasno mi teraz bez ciemnych przednich szyb :PCytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Temat uważam za zakończony,ponieważ już wszysko wiadome,dlatego blokuje. :D