Kurde, też bym pojechał, ale 5-ego będę kontuzjowany na jazdę - w sobotę 4.09 mam wesele w rodzinie. ;(
Wersja do druku
Kurde, też bym pojechał, ale 5-ego będę kontuzjowany na jazdę - w sobotę 4.09 mam wesele w rodzinie. ;(
Hubertus7er nie wymiekaj ja tez bede po imprezce :D Jedynie mam nadzieje że za wcześnie Hubertus7er nie będzie spotkania :D ADASIO czy tam wpłaca sie wczesniej zaliczke czy na miejscu się płaci ??
na chwile obecna mamy taka liste:
1 DORKA
2 OLEJUS
3 SEBEK
4 DEWON
5 ADASIO
6 LOCKBUD
7 K i V I (bez gokartów) na chwile obecną
8 ZOOFY (bez gokartów) na chwile obecną
9 ...
[shadow=red:b86dfde180]płacimy gotówką na miejscu !!! ( każdego z uczestników prosze o posiadanie przy sobie kwoty jaka należy uiścić) - konkretna kwota zależy od ilości uczestników jeżdzących!!!![/shadow:b86dfde180]
[shadow=red:b86dfde180]nie można tam płacić kartą kredytową !!![/shadow:b86dfde180]
tor na 30 min kosztuje 455 zł i dzielimy to na ilośc uczestników, jak uda się zebrać 10 osób wychodzi po 45,50 jak mniej cena wzrośnie, ale koszty nie są jakieś powalające - zabawa jest gwarantowana
1 DORKA
2 OLEJUS
3 SEBEK
4 DEWON
5 ADASIO
6 LOCKBUD
9 Wiktor
Olejus nie wiem czy przyjechać czarnulką czy perełką ;) Ale w trasie obie tak samo szybkie :D
Krakusy organizujemy się jakoś z wyjazdem?
Pasowałoby, miejsce przy wylocie z krakowa może stacja ARGE na pasterniku ?Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Jak jedziemy autostradką to może być ARGE na pasterniku :)Cytat:
Zamieszczone przez k i v i
wydaje mi sie , ze to lepsze niz przeciskać się w sobotę przez te małe miejscowości typu zabierzow , krzeszowice przy weekendzie rożne rzeczy tam po drodze chodzą ;)
bardzo się ciesze że jedziecie KRAKUSY kochane ;D
zapowiada się fajny spocik
To o której wyjeżdżamy z tego ARGE? :D
Ja Będę ale.... nie piszcie mnie na liste Gokatrową bo najpawdopodobniej czasowo sie nie wyrobie . Musze przyjąć "gościa" od którego musze wynegocjować pewne warunki współpracy a będzie u mnie ok 13 :( także ....... ale dojade może jeszcze ktoś będzie "gdzies" .
przepraszam , za kłopot ale taką mam tylko mozliwość ...
pozdrawiam i do "zoba" :)
aktualna lista:
1 DORKA
2 OLEJUS
3 SEBEK
4 DEWON
5 ADASIO
6 LOCKBUD
9 CYGA (będzie na spocie ale nie jeżdzi)
10 WIKTOR
i zapraszam chętnych
póki co jeżdżą (Dorka,Olejus,Adasio,Dewon,Sebek,Lockbud,Wiktor)
wielkie gratulacje za odwage i chart ducha BRAWO MILI PAŃSTWO !!!
lista zastanawiających się/lub nie mogących jeżdzić z różnych powodów:
(Zoofy, k i v i ,Cyga) kolega Cyga nie będzie prawdopodobnie napewno jeżdził - wrazie zmian prosze o info :P
Zoofy i Kivi - info zaraz na początku września - prosze o jak najszybsze info :P
a co z resztą Krakusów??
a ze śląskiej ziemi nikt już nie chce pojeżdzić?
Brakuje mi jednej osoby :cool: Jesli obsada bedzie taka jak jest teraz to powiem tylko : o rzesz w mordeczkę, czuje sie zagrożona :hah:Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
kogo? mojej?Cytat:
Zamieszczone przez dorka
Bingo ADASIO :P
1 DORKA
2 OLEJUS
3 SEBEK
4 DEWON
5 ADASIO
6 LOCKBUD
10 WIKTOR
11 XSILVER (na 90%)
Właścicielem tego toru jest mój kolega (zresztą jeżdżący jedyną słuszną marką samochodów :D ) - właśnie się z nim widziałem - powiedział, ze wystarczy 7 osób (mamy 8). Tor jest duży i wystarczy jak zarezerwujemy na 30min. Oczywiście dostaniemy też rabat :D
xsilver :pada: super no to bedzie sie działo, bezpośrednio spotykamy sie już na miejscu czy też wczesniej w jakimś nie skaplikowanym miejscu :D
JA proponuje spotkać się troche wcześniej niz o tej 13 ,tzn myślałem o 12:30 - 12:45 aby na spokojnei pogadać itd,Cytat:
Zamieszczone przez dorka
co do miejsca, to chyba na tej Przemysłowej będzie dobrze - jak chcecie ostatecznie możemy zrobić szybkiego spota na BP na A4 przy hotelu Campanile w Katowicach i polecimy wszyscy razem - wtedy spocik o 12 powiedzmy (żeby zebrać wszystkich i nie spóżnić się)
lista wygląda tak:
1 DORKA - jeżdzi
2 OLEJUS - jeżdzi
3 SEBEK - jeżdzi
4 DEWON - jeżdzi
5 ADASIO - jeżdzi
6 LOCKBUD - jeżdzi
10 WIKTOR - jeżdzi
11 XSILVER (na 90%) - jeżdzi
12 moja Ewelina - może jeżdzić jak nie będzie innych chętnych
więc mamy 9 osób jeżdzących - myśle że może k i v i albo ZOOF-Y się skuszą i będzie komplet a jak nawet nie to w 9 osób posmigamy sobie
prosze do CZWARTKU o ostateczne potwierdzenie do mnie kto jeżdzi a kto będzie tylko jako kibic ;D
(mozna w tym wątku stworzyć liste pewniaków i wpisywać już oststeczne postanowienia)
- póki co nie wygląda to żle i jeszcze raz dziekuje Państwu za zaangażowanie :cool: ;D
i do zobaczyska w Tychach :cool:
OD Xsilvera dowiedziałem się ,że tor na którym będziemy/będziecie jeździć ma ten sam Pan który prowadzi WRT w KRAKOWIE na ulicy Nowolipki (obok Makuszyńskiego) Może uda nam się wywalczyć jakiś gratisowy czas.. Liczę na to ,że uda nam się z Kivi dotrzeć na umówioną porę - mam wielka ochotę pościgać się z wami na torze bez żadnych zasad :hihi: :] :cool:
Ja jeżdżę :DCytat:
ja sie jeszcze zastanawiam bo nie chce nikomu zrobic krzywdy :faint:
Ja natomiast panowie jak dorka proszę o fory, ponieważ nigdy w życiu nie siedziałem za sterami takiego bolidu, i nie śmiać się jak będziecie mnie trzeci raz dublować na torze :D :D :D
a ja mam pytanie organizacyjne odnośnie spotu , do ktorej moze potrwac ??
bo nie wiem czy isc do pracy na rano i potem przyjechac czy najpierw przyjechac i pojsc odbebnić popołudniowke :P
Jak sie rozpocznie o 13 to conajmniej ze 2 - 3 godziny potrwa,zależy kiedy nam się znudzi :PCytat:
Zamieszczone przez k i v i
Informacja z ostatniej chwili, [shadow=red:2b5861dc98]dzis o 20 zamykamy [/shadow:2b5861dc98]liste uczestników jeżdżących,
prosze o wpisywanie sie na liste kto oststecznie jeżdzi:
[shadow=green:2b5861dc98]może jeżdzić tylko 10 osób za jednym razem - więc ta liczba jest optymalną[/shadow:2b5861dc98]
1 Wiktor
2 ADASIO
3 ...
odnośnie tzw. FORY - będzie 1 runda zapoznawcza więc każdy z uczestników będzi mógł wyczuć o co chodzi ,jak zachowuje sie gokart,jak szybko sie tym da jechać,poznać tor itd - więc spokojnie :cool:
Informacja z ostatniej chwili, dzis o 20 zamykamy liste uczestników jeżdżących,
prosze o wpisywanie sie na liste kto oststecznie jeżdzi:
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 .....
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 ........
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
No ładnie dorki juz nie wpisali :( a na marginesie ja juz byłam na liście ale ok :x
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
1 Wiktor
2 ADASIO
3 lockbud
4 XSILVER
5 200FY
6 OLEJUS
7 k i v i
8 Sebek
9 dorka
10...
Zatem z chętnych którzy deklarowali chęć jazdy brakuje tylko DEWONA (Mam nadzieję że się dopisze)
LISTA ZAMKNIETA (OSOBY JEŻDŻĄCE)
Dla osób chcących sie spocic miejsce się zawsze znajdzie
PS:
taka mała prośba czy ktoś z kibiców będących na spocie może wiąć aparat i porobic fotki jak my jeżdżący będziemy się wozić??
bo takie zdarzenie należy udokumentować!
Dziękuje z góry za pomoc!
To co, może spotkamy się na tych trzech stawach i razem pojedziemy do Tychów co by nie błądzić, ja nie znam terenów :)
Dokładnie o 12:30 punktualnie na 3 stawach obok hotelu CAMPANILLECytat:
Zamieszczone przez lockbud
I warto, aby ktoś wziął jakąś kamerkę, dobry telefon i pokręcił filmiki :D
Może się lepiej spotkać chwilę wcześniej, bo zanim na miejscu się zorganizujemy, zanim Łukasz wytłumaczy wszystkim zasady, flagi itp, to trochę minie ;)
to w takim razie może 12:00 ?Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
Jesli sie nie myle to ten hotel jest w kierunku na Wrocław :D :D Mam nadzieje że poczekacie na spóźnialskich 15 min studenckie wrazie czego :DCytat:
tak ,ale przejeżdzając pod A4 wylecimy prosto na drogę na Tychy skarbie ty moje :PCytat:
Zamieszczone przez dorka
a poza tym Krakusy wylatując A4 mają łatwy dojazd i nie muszą kręcić obertasów
Myślę, że 12 będzie optymalna. O 12.30 to pasuje już być na torze.
Ok wszystko jasne robaczki :D Jesli nie zdąże na 12.00 to polecę odrazu na Tychy /mam nadzieje że trafie / Jechac bede po imprezie więc mozliwe spóźnienie , ale bede napewno :D
tutaj mapa gdzie to jest:
http://tychy.wrt-karting.pl/kontakt/
Jak ktoś nie wie jak dojechać, to pytać o strefe ekonomiczną/tereny przemysłowe w Tychach
Adres:
WRT Karting
ul. Przemysłowa 55 (dawna siedziba INTER CARS)
43-100 Tychy
Mam pomysł.. Z uwagi ,iż jestem bardzo kulturalny w stosunku do kobiet proponuję by kobiety startujące w wyścigu startowały z pierwszych miejsc. Myślę ,że to bardzo sprawiedliwe i każdy się ze mną zgodzi chłopaki....... :) o reszcie może zaważyć kolejność alfabetyczna wg nazwisk :) pozdrawiam 200FY :hihi:
A co masz na nazwisko Abel ? :)Cytat:
o reszcie może zaważyć kolejność alfabetyczna wg nazwisk