Heheh mówisz ja końca nie widzę
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Heheh mówisz ja końca nie widzę
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
I jak tam sytuacja ramek sie rozwija ?
W sklepie 7er ich jeszcze nie ma ;)
Zamówienie na 100 kompletów i zrobię to wam, bo widzę że idzie to jak restrukturyzacja Polski od okrągłego stołu - coś robią a efektów nie widać :P
Dobre. Ja dwa komplety.
Ja byłem pierwszy !!!! (jak w kolejce w czasach PRL-u) :):):)
Jeżeli niema informacji ze już są to znaczy ze jeszcze ich niema.
Tego nikt w 2-3 dni nie zrobi.
Produkcja ramek 3D trwa dłużej bo jest związana z produkcja matrycy do odlewu.
Nie trzeba składać żadnych wcześniejszych zamówień ani zapisywać się do kolejki - dla wszystkich wystarczy.
A ja się wcale nie dziwie ludziom bo ramek nie ma z rok :)
Ile można czekać?
Ja rozumiem że każdy pracuje (bo sam też tak robię) ale wg mnie gadżety w postaci koszulek,kubków,smyczy,ramek itd powinny być dostępne w każdej ilości i zawsze, łącznie z tym że na spotach czy zlotach jest stoisko i można je kupić.
Co za problem zainwestować parę stów i mieć to na stanie
A potem się wszyscy dziwią że jak zrobią to nikt kupić nie chce - no nie chce bo robi te gadżety własnym sumptem i ma firmowe w d... jak się je pojawią za .. pół roku czy rok.
Ja jakimś tam wielkim gadżeciażem forumowym nie jestem - nie kupuje kalendarzy ani ramek bo mam inne niż wszyscy bo kwadrat z tyłu a przód lepiej wygląda u mnie bez tak ż eo mnie jak idzie może tego nie być wcale ale widzę jak co chwila ktoś pyta a ramek nie ma kupę czasu
Odbieram auto od lakiernika, czekałem 3 m-ce i chciałbym swojej staruszce zafundować jakiś gadzecik za to wdychanie oparów lakieru. Datailing już dostała u lakiernika. Ale damy rade.
Ja też się nie dziwie że ktoś by chciał, ale jak zostało napisane, że zlecenie jest w trakcie realizacji, to po kiego chu... klepać posty i pytać kiedy, kiedy. Jak będą gotowe to wszyscy się dowiedzą, no chyba że ja czegos nie ogarniam ....
No raczej.
Wczoraj dotarła do mnie wielka paka a w niej 50 kompletów klubowych ramek.
Symbole są tłoczone "3D" i powlekane chromem.
Więcej szczegółów oraz foto postaram się umieścić jutro.
Do sklepu z nimi :RpS_biggrin:
czy już można zamawiac:cool:
2 sztuki proszę :)
Zobaczymy je zanim rozejdą się pocztą pantoflową :apple:
Ruszył nowy sklep internetowy:
www.7er.pl/shop
Smycze i czapki pochodzą z pierwszej edycji i ich ilość jest ograniczona - kto pierwszy ten lepszy.
SEBEK nie przyjmuje nr rachunku bankowego brakuje cyfry
j.w. - napisałem też e-maila.
Dajcie znać jak juz bedzie ok !
Juz jest OK w sklepie.
@Kruger & Kecaj
Wysłałem wam mailem prawidłowy.
Mi też udało się jeszcze na ramki załapać. Przelew poleciał :-)
Czemu też Ci się udało.? Przecież dopiero co wystawione.
Dzięki, przelew zrobiony ;)
kurcze,dobrze ,że nie zwlekałem bo zaraz nie bedzie ;)
Wczoraj dotarł do mnie komplecik :peace: :first:
Do mnie też :RpS_biggrin:
Dotarły .Dzięki WIELKIE ! Teraz bawara wygląda godnie.
Hehe...ja też od wczoraj mam ten "rarytas"...:bump2:
Wczoraj, również do mnie przesyłka z ramkami doszła [emoji4] teraz tylko kupić BMW i będzie jak znalazł do założenia.
Made in Tapatalk Galaxy Note 4 ByCygano
Pół roku mineło od czasu gdy mam ramki a zimy jeszcze nie było i nie polecam. Połowa chromowanych napisów zniknęła ,starła się a reszta jakoś czernieje.
Ten kto je produkował powinien się wstydzić. Warto przemyśleć Sebastian czy na następną partię też tej samej firmie dać zlecenie.
Po zimie jestem pewien ,ze napis będzie już niewidoczny. Mnie się wydawało ,że powinno to przynajmniej ze dwa-trzy lata wytrzymać.
I jak tu reprezentować klub 7ER ? Chyba tylko naklejka bo z ramek to się tylko inni na drodze śmiać będą.
Przykro mi to pisać ale taki jest fakt.
Nie wiem czym ty auto myjesz, ale moje ramki i chrom na nich nadal wyglądają jak nowe. Jedna ma ze 4 lata (albo nawet więcej), a druga tyle co twoja, bo pewnie w tym samym czasie kupowaliśmy... Różnica w ich wieku wynika z tego, że kiedyś przednią zniszczyłem i musiałem dokupić drugi komplet.
Tylko takim szamponem https://www.gakra.pl/srodki-do-myjni...gic26-399.html
Wszystko ręcznie ,rekawiczką z mikrofibry http://archiwum.allegro.pl/oferta/re...577070546.html
Bez żadnych myjek ciśnieniowych i chemii na owady itp.
Na koniec nakładam hydrowosk i wycieram szmatką z mikrofibry.
Ot, cała filozofia.
No więc zacznij używać myjek ciśnieniowych i środków na owady, bo ja tak myję auto i nie mam z ramkami najmniejszych problemów :D
A tak na serio, to może po prostu trafiłeś jakiś wadliwy egzemplarz, bo nie słyszałem do tej pory o takich problemach u innych użytkowników.
Nie wykluczone.
Trzeba odesłać na gwarancji :RpS_w00t:
Za mocna chemia czy szczotką drucianą myjesz auto?:RpS_biggrin: