Moze ktos chętny na powtorke z rozrywki ?? Jesli tak to ja był bym obecny :)
Wersja do druku
Moze ktos chętny na powtorke z rozrywki ?? Jesli tak to ja był bym obecny :)
Ja jestem Chętny tylko podaj gdzie i kiedy
Również chętnie dołączę ; )
Proponuję parking pod Pasażem Łódzkim, Jana Pawła dzisiaj tj. 4.06 jestem tu do 17, zapraszam !! :) mój nr 501090762 jakby co :)
nosz cholera jasna ale daliscie termin jak sie uda to przybede
termin przypadkowy akurat jestem tu na delegacji :)
nie termin spoko tylko godz napięta dobrze że nie wszedłem puzniej :D postaram sie zdążyć musze tylko ogarnąć auto :)
godzina bardzo napięta, jestem tylko DO 17.00 Jarku :) napisz esa jak będziesz jechał
ok musze tylko waz chlodzenia ogranac albo z 20l wody do bagaznika wrzucic :D
no to ładnie chyba po "ptokach"..
Niestety nie mogłem bo jestem w Toruniu ale jak toś chetny to w tygodniu możemy się spotkać
Jak najbardziej, postaram się jeszcze przytargać kumpla z e32 750 ; )
Czwartek , parking galelii łódzkiej na dachu , godz.18 , pisze się ktos ?? :)
no to jak???
Witam!
Ja zobacze czy dam rade się wyrobić bo mam egzamin w piatek ale jaki cos to moze podjade na pare minut
Ja postaram się podjechać
Proponuje moze spotykac sie czesciej , w czwartki o 19 pod tulipanem na ul.Piłsudskiego Co wy na to , spoty są co tydzien im wiecej nas tym lepiej :D
jednak dzisiaj nie dam rady :(
Ja podjadę do galerii mam nadzieje że ktoś będzie
Proponuje spotkania w czwartki tak jak napisałem , zawsze jedno siedem tam bedzie :) A pogoda teraz była tak mega zje. ze szkoda było niunie z garazu targac :/
Ktos chętny na spota ?
no ja jak najbradziej:d
Tomek ty nie fisiuj tyloko przyjeźdzaj w czwartek i zabieraj kolegę:p
w ten czwartek mogę jak najbardziej:D
To czwartek 19.00 Real na Piłsudskiego :D Oooo Binio :D:D:D
no dobra to podjadę na 19:oo e32 na blachach GD :D hehehe
pogoda zjebana, nie jade, szkoda wozu :(
Witam nic się ostatnio w łodzi nie dzieje więc proponuje spota w sobotę lub w niedzielę co wy na to? miejscówka jak zwykle parking przy Pasażu Łódzkim na JP2 w godzinach między 14 a 16
Wpisujcie się kto w jaki dzień może
1. Antykk sobota i niedziela
Witam!
Sobota mi pasuje i czas że nie wspomnę o miejscówce:)
heyka!
w sumie jestem nowy ale z wielka checia bym podjechał swoja e32. a weekend z wielka checia czy to SB czy ND. pozdrawiam wszystkich:)
Czyli są dwie osoby na sobotę to niech tak będzie
Spot Sobota na parkingu przy Pasażu Łódzkim na JP2 o godzinie 15
Może i mi się uda dotrzeć co prawda nie 7er ale ...
to nikt nie będzie miał nic przeciwko jak podjade? nie to żebym sie wpraszał dlatego pytam :)
czyli jutro:)
kurde to muszę się sprężać bo dziś od 14 będę wymieniał przednie amorki i wahacze plus tył żebym się wyrobił tylko:)
kurde aż oczą niewierze że tyle e32 się odnalazło teraz w łodzi ,szkoda że moja jeszcze nie urcuhomiona :(
wymieniłem auto uruchomione:) jeśli nic się nie stanie to będę oby pogoda nieco dopisała:)
;((((
nie byłem przepraszam:(