a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Wersja do druku
a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Może nie wolno ale pytanie jak długo?No aż ciekaw jestem...
Kurna już się doczekać nie mogę, zaczynam się powoli niecierpliwić hehe :) Ostatnio gdy walczył z Najmanem towarzyszyły mi tak silne emocje że narobiłem siniaków na nodze Żonki buehehehe! Oczywiście byłem w ferworze walki i zorientowałem się co zrobiłem dopiero po fakcie. Dzisiejszą walkę już będę oglądał sam i będę nawalał w łóżko wspomagając uderzenia Mariusza :)))
------------
Boisz sie żony. Napewno bedzie chciala sie zemścić. Wiec trzymamy wszyscy kciuki za Mariusza.Cytat:
Zamieszczone przez Individual23
Ja czekam aż wkońcu dadzą kogoś konkretnego Mariuszowi do ringu. Co to jest? Najpierw pajac Najman który niczym nie zasłynął w sportach walki a teraz?! 8/ Wszystko pod publike żeby ciemna masa mogła się podniecać jaki to on nie jest zaj...sty. Kumite to nie przenoszenie worków. Worek nie odda a doświadczony zawodnik potrafi. Licze że wkońcu ktoś wpier..... spuści temu celebrycie i zrozumie na czym to tak naprawde polega. Zawsze pozostaje mu dalej "śpiewanie" disco polo <hahaha> On to jest raczej jak cały ten polski showbiznes i gwiazdy co grają pod każdy kotlet byle by d...e sprzedać. Idealny do koła gospodyń wiejskich- Śpiewa, tańczy, recytuje, daje d..y i gotuje <hahaha> Taka moja opinia
Wielki szacunek dla Mameda Khalidova
Dla Pudziana szacuneczek. Ustawił się facet, nikt z wielkich mu nie pomagał. Siły też nie dostał w prezencie, tylko sam wytyrał.
Generalnie nie znam człowieka. Byłem tylko kilka razy w tej samej siłowni i pogadałem parę minut.
Pudzian raczej się nie opier****a, a skoro tak, to stać go na trenerów od MMA i sparingi. A że jest rozciągnięty, to za worek nie robi na tych sparingach. Jestem zdania, że coś tam generalnie zakaszle w tej walce.
Stano :pada:
No Panowie już niedługo. Ja tam już piwko otwieram :>.
Ja już czwarte otworzyłem ;D
To się Tobie wszystkie rozgazują :D
Już ich nie ma :P
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Nie znam tego drugiego ale nie życze mu konkret strzala od Pudziana
bo znow powalczą 40sek
Nie ma to jak reklama po 10min :faint:
No wkoncu sie zaczyna... :D
no to obadamy ;D
Oooo w mordkie- Tamaghocci wytrzymal pierwsza runde... :shock:
Szału nie było.... Statystyki na "+", ale już nie tak widowiskowo, jak z Najmanem...
............................
No kurcze było ciężko. Uczucia mam mieszane. Dwie rundy wytrzymał ale wymaga treningu zapaśniczego i kondycyjnego. Na plus duży techniki ręczne i blokowanie low kicków. Siła mu bardzo pomogła ale jak by walczyli ze 4 rundy to było by nieciekawie dla Mariusza.
Musze przyznac ze nie spodziewalem sie az tak duzego spadku sily Pudziana juz po pierwszym starciu... :shock:
Siłę ma niczym czołg, ale z kondycja niestety jest gorzej. No ale znając jego zapał chęci mysle ze bedzie nabierał nie tylko siły ale i kondycji.
Gratulacje sie naleza bez apelacyjnie.
Heh... Widać że kondycji zero... Niech tylko trafi na cro cop-a, tylko jeden strzał z lewej nogi:hah:
A tak ogólnie to nic nie pokazał...
.........................
Jak zdobywał mistrzostwa świata, to było ok. Dajmy mu trochę czasu, uparty jest to może coś więcej nam za jakiś czas pokaże.
Nie ma co - gosc z minimalnym doswiadczeniem i co by nie mowic ale slaba technika a wygrywa z "wyjadaczem" MMA, takze full szacun!!
Wiadomo ze sila to nie wszystko ale jak widac jeden z waznieszych czynnikow :]
Co to bylo? Jeszcze jedna runda i cos mi sie wydaje ze japonczyk mialby kolejne zwyciestwo na koncie. Pudzianowski wygral tylko dlatego ze wiekszosc walki prelezal na kitajcu uniemozliwiajac mu zrobienia czegokolwiek. Wszyscy widzieli jak wyskoczyl z cepami a pozniej przysiadl. Osobiscie nie lubie pudziana przez jego pewnosc siebie myslal ze jest niepokonany to sie zdziwil. Kolejna walka za dwa tygodnie. Po tym co dzisiaj zobaczylem cos mi sie wydaje ze bedzie w plecy. Widzieliscie mine Najmana?
Chciał walczyc z Lesnarem a z tej klasy zawodnikiem sobie nie mógł dac rady. Za dwa tyg Silvia go zaje...e. I bardzo dobrze. Za to jak zwykle walka Mameda to była klasa. To jest fighter.
Myślę, że po dzisiejszej walce, ci co tak stawiali na to że Pudzian szybko będzie mistrzem świata MMA trochę wyluzowali ;) Moim zdaniem szkoda że były tylko 2 rundy, chociaż trzeciej Pudzian mógłby nie przeżyć, bo po pierwszej sapał już jak parowóz ;D
A ten japończyk, to żaden wyjadacz MMA... Do tej pory walczył tylko z jednym bardziej tytułowanym zawodnikiem z którym z resztą przegrał (nie pamiętam nazwiska), więc jak dla mnie żaden szacun dla Pudziana.Taki David Oliva walczący trochę wcześniej by go zmasakrował.
Życzę Pudzianowi jak najlepiej. Bardzo cenię u niego Patriotyzm. Gość walczy dla Polski.
Żeby w tym kraju więcej takich ludzi było...
Yyyy...chyba dla kasy....Cytat:
Zamieszczone przez positiv
Hrabia81,Stano,Słowik....zgadzam się z Wami,chociaż Wy normalnie myślicie....Dla mnie też to jest parówa i bez talencie.Też uważam że japoniec by go zjadł w 3 rundzie.Ale to jak w F1.Tam jest robione wszystko pod HAMiltona a tu pod tą parówę pudziana :hah:
Myślę że nie bez powodu nie było trzeciej rundy :617:
co Wy chcecie od Pudziana,on całe lata ćwiczył sporty siłowe i wiadomo,że teraz tak szybko nie przestawi się z tego co robił na sporty walki,na to trzeba dużo czasu!!!On ma wielki potencjał,strach się bać gdyby kondyche miał lepszą...
Może nie ma jeszcze wyrobionej techniki bo w mma jest leszczem,ale mimo wszystko Daje sobie rade i jestem pewien,że z czasem polepszy i technike i przestawi się na osiągi sportowca.On jest uparty jak moja stara ;D ;D
Dla mnie Fedor to jest kozak!!!!!!Pudzian nie miał by szans na razie na start z nim!!!Gościu ma kondyche na macie nie ma sobie równych!!!!!!
Pudzianowi po łatwej wygranej z Najmanem wydawało sie, że nie ma na niego mocnego zawodnika, był strasznie pewny siebie.Po pierwszej rundzie z Kawaguchim widać było w jego oczach panikę i strach...
Jego trener dobrze powiedział, że Pudzian nie wie w co sie wpakował i nie jest przygotowany na ból jakiego może doświadczyć podczas takiej walki.
Nie wydaje mi się również, żeby do następnej walki poprawił drastycznie swoją wydolność...
Posłuchajcie co sądzi Fedor o Pudzianowskim ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3InwXTWetrU&feature=fvsr
Nic nie mamy ale troche więcej skromności z jego strony. Jakby się nie wywyzszal to żaden z nas by tak nie pisal. A on myślał że jak zeszmacil w pierwszej walce jakieś ścierwo to zaraz zdominuje każdą mate, czy klatke. Zaraz potem wyzwanie dla Lesnara :what:Cytat:
Zamieszczone przez mlodygniewny78
Na wiejskich imprezach biją takie cepy bo uderzeniami tego nie nazwe. Z jego nogami to on powinien lowkickami ścinac wszystko co ma na drodze. Napompowany kloc i Ja go nie widze jako fightera bo to nie walka z kamieniami tylko wojownikami, a on serca do walki wczoraj nie pokazał. Wygral bo uwalil sie swoją masą na Japonca.
Nie jest skromny,ale życze mu wszystkiego dobrego.
Teraz Najman zobaczył ,że dało by się z nim wygrać , miał niezlą mine jak zobaczył ,że Pudzian opadł z sił po 2 minutach ,pewnie żałował ,że się wtedy nie utrzymał dłużej :)
Jeśli chodzi w walke Mameda ,to wreszcie ktoś utarł temu czeczeńcowi nosa ,nawet lepiej nie komentować tych ciosów w jaja ,nie wierze w dwa przypadki ,miom zdaniem wygrał Japończyk ,pokazał klasę ,twardy gościu ,a mógł cwaniakować i wygrac po pierwszym faulu :)
Po pierwsze nie wygrałby po kopnięciu w "torbe" tylko przegralby przez niezdolność do walki. Po drugie to skąd wiesz że nie przypadek? Walczyłeś? Ja walczylem 4 lata zawodowo także wiem co pisze. Bardzo malo szkół w polsce uczy kopać wewnętrzne lowkicki a jeszcze mnie z wykrocznej nogi. Jest barzo bolesny ale skuteczny. Japoniec sam się nadzil jajcami atakując a Mamed dystansowal lowkickiem. Kto mu utarł nosa? A kiedy on cwaniakowal? Wielu może uczyć się od niego pokory. W lipcu znów będe mial okazje 10dni z nim i innymi zawodnikami KSW Teamu trenowac. Jeśli chodzi o wyszkolenie i taktyke walki to dla mnie Mamed jest wzorem.Cytat:
Zamieszczone przez ELVIS
> Myslę,że wystarczy dobrze widzieć i nie być naiwnym ,jeśli by raz go tak kopnął to ok ,rozumiem,ale dwa razy ? Oj nie bez przesady .Cytat:
Zamieszczone przez Stano
> Japończyk dał popalić Mamedowi i powinien wygrać ,jeśli sędziowali walke Pudziana ci sami sędziowie ,to wszystko jest jasne ,Pudzian 3 rundy by nie wytrzymał ,Japoniec by go w końcu załatwił.
Co do kopnięcia w krocze to Japoniec był niskim przeciwnikiem a jak wejdzie w nawyk kopanie na pewną wysokość już odruchowo to noga z automatu kopie tak jak to wyćwiczyliśmy. Większość przeciwników z jakimi sparuje i walczy Mamed ma na tej wysokości udo a nie jajca :)
Jeszcze jest opcja ,że Japoniec ma długie jajca ;D