Mam już cały osprzęt ...teraz kwestia chwili czasu i zdam realcję .... :D
Wersja do druku
Mam już cały osprzęt ...teraz kwestia chwili czasu i zdam realcję .... :D
Anatol, jakby Ci się chciało to zrób z tego jakąś fotorelację/DIY. Myślę że wielu by to zainteresowało.
No jaha oczywicha z tą fotorelacją :D
a pamietacie ten trick z trzymaniem przycisku do zamykania
zeby pozamykaly sie szyby i szyber dach.
moze to dziala tez na klape bagaznika gdy jest w tym momencie otwarta.
sprawdzal ktos?
Ile dales chamie jeden :D :DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
I kupowales od E65 ?
Jest orginalos z e 38 a cena csiiii... troszku więcej niż pińcet :D
Ty gosciu ja tez takie promocje chce :D :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
Jak już wszystko dokupie i zainstaluje to , sprzedam auto hmmm.... albo będe wystawiał takie rodzyny na forum :D
Narazie po lampkach w drewnie kontynuuje Indyvidual werszyyyn by Anatol
dokupiłem popiołki z drewna .... po 50 zeta :D
http://images26.fotosik.pl/105/0d2d2940e37dad47m.jpg
własnie to wczoraj sprawdzałem :) , trzeba trzymać pzrycisk od klapy na pilocie to się bagażnik sam zamknie,Cytat:
Zamieszczone przez pan.boczek
ale jest druga sytrona tego medalu, teraz bagażnik nie chce mi się otwierać :( coś się chyba zesr...o, wogóle nie che zapracować pompa 8/
może jest jakaś funkcja w pilocie od sterowania klapą i się przeprogramowała
chyba nic nie powinno sie spieprzyc. widocznie zwalilo sie z innego powodu.Cytat:
Zamieszczone przez budek
ja sprobuje u siebie jutro i dam znac.
sprawdziłem wczoraj wszystkie bezpueczniki, są ok, a pompa dalej nie pracuje :(
ledwo otwieram bagażnik, bo ciężko chodzą siłowniki, muszę chyba zajżeć do samej pompy. chyba znajduje się w bagażniku po prawej stronie, bo tam zawsze coś bżęczyło jak otwierał się bagażnik. może tam też jest jakiś zawór ciśnieniowy ?? który się odstawił czy coś ...
P.S. klapa nie zamyka się nawet guzikiem z bagażnika
udało mi się dojść co się stało z tą klapą, na pompie jest taka kuleczka (jakby jakiś zawór bezpieczeństwa) wziąłem i wcisnąłem ją i pompa zaczęła działać :D
znowu mam strowanie pilotem zamykanie i otwieranie klapy bagażnika hip hip hura :D
gratulacje od tych którzy nie mają i zazdroszczą ;)
spoko spoko :) ja na gwiazdke ładnie z mikołajem pogadam zawrę z nim umowę o nie piciu i wtedy na pewno da mi taki zestaw do samodzielnego montażu :)
Ostatnio spotkalem goscia na parkingu ktory mial w e38 klape tylko otwierana z pilota. Otworzyla mu sie bardzo szybko, wrecz wystrzelila a zamknac juz musial recznie. Moja otwiera sie wolniej ale zamykanie mam na przycisk/pilota.
Np. w e60 jest tak samo jakby na spręzynie otwiera się ale zamka ręcznie .
No wlasnie w E60 widzialem ale w E38 nigdy.
Może jakąś sprężynę domontował... innego wytłumaczenia nie ma..Cytat:
Zamieszczone przez mavic
Hmmm całkiem dobry pomysł z tą sprężyną :) A E60 ma chyba klape na zawiasach anie na siłownikach dlatego tak odskakuje...
ale ta sprężyna to napewno tańsza zabawa niż cały układ hydrauliczny
Sory ze odswiezam ale jakosn ucichlo o tym gadzecie.
Przez tyle lat moze udalo sie komus dolozyc ten gadzet i podzieli sie info??:p
Speedy ale zes kotleta odgrzal . Jak bys pilnie czytal forum wiedzial bys ze taki " gadzet " juz spokojnie ludzie montuja . Nawet ja jestem w trakcie ... A koszt okolo 1200-1500 zalezy czy uda sie tobie znalesc kaplet kapletny :) czy kaplet gdzie musisz dokupic kilka elementow .
No montowało się :D