:d nafte:D
Wersja do druku
:d nafte:D
Sprzedajesz swoje 740d po pół rocznej eksploatacji, bo ceny spadają? Tak jeśli byłbym zainteresowany - ile wizyt w ASO odbyłeś i ile faktur masz w ręku z tych wizyt oraz na jaką kwotę? Z gory dzięki za odpowiedź :)Cytat:
Zamieszczone przez fajkowski281181
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11054348
Jedna faktura na 9tyś. reszta jakieś pierdoły po kilkanaście stówek. Ja osobiście byłem raz w Białymstoku tak rutynowo sprawdzić auto, wcześniej auto było serwisowane w Łodzi.
Hmm dziwne.... to często :D Tyle kasy wsadziłeś i sprzedajesz :/
dla mnie jest dziwne bo kolega opisywal w jakim super stanie jest auto ktore nabyl a tu takie wydatki, 9 tys plus pare razy po kilkanascie stowek :/ to nie sa male wydatki
serwis pozakupowy kosztuje chyba jednak troche mniej
Nie ja wsadziłem tylko poprzedni właściciel, jak piszesz,ze 9 kola na e65 w serwisie jest dużo to masz ogromna wiedzę serwisowa, szkoda pisać.
Wynika więc z tych pokrętnych wyjaśnień, ze odpowiedz na moje pytanie odnośnie TWOICH kosztów serwisowych to była ściemą, bo wychodzi ze owe koszta ponosił poprzedni właściciel... Czyli wszystko jasne :)Cytat:
Ja ciągle jestem zdania, ze diesel V8 wymaga na prawde sporych zasobow gotowki pod ręką na sewis i obsługe eksploatacyjna - duzo wikesze niz R6. Nie sztuka jest 740d/745d kupic, sztuka jest go utrzymac w dobrym stanie i nie pluc sobie w twarz wywalania ogromu kasy na jego serwis.
Sam myslalem o 745d pod kątem następcy ale dochodze do wniosku ze przy aucie 4-5cio letnim z tak mocnym i skomplikowanym silnikiem, przy uzywce nie wiadomo jak traktowanej, zakup diesla V8 jest nierozsadnym rozwiazaniem i skonczy sie predzej czy poźńiej kosztami, ktorych bede zalowal. Jak ktos jest entuzjasta i kupuje to auto z perspektywa wkladania kasy tyle ile bedzie trzeba, to jego sprawa, ja uwazam ze w temacie 740d vs 730d jednak wybor rozsadniejszy to 730d.
pewnie ze nie jest to duzo, ale Ty opisales jak bys to Ty wlozyl tą kase po zakupie bo o to pytal sie Zodiac no i te pare razy po kilkanascie stowek.... a ze faktury sa od poprzedniego wlasciciela to zmienia postac zeczyCytat:
ta,po kilkanaście stówek to ja w 3,0d zostawiam w serwisie,a robię tylko to co auto naturalnie wyeksploatuje.
pzdr.
trzeba przyznać kolega Fajkowski ma fajną tą 740d z wyposażenia również i podobnie jak nas zapewnia jej stan techniczny. Nic tylko pogratulować:) Druga sprawa taka że, zasób gotówki też nie jest nu obcy.
Tylko zastanawia mnie jeden fakt, jeśli auto jest w tak dobrym stanie i nabył je stosunkowo nie dawno to czemu na forum był poruszany temat jej sprzedaży?? :/ Pozdrawiam