No kurna wiocha jak nic! Pasuje mi do golfa trójki albo do Calibry ale nie do 7er! :/
Wersja do druku
No kurna wiocha jak nic! Pasuje mi do golfa trójki albo do Calibry ale nie do 7er! :/
;DCytat:
Zamieszczone przez komando
Mój zaczął mi się podobać dopiero gdy wymieniłem drewno na jaśniejsze i traktowałem to jako troszkę mniej poważną wariację na temat poważnej limuzyny :D Generalnie kupiłem ją bo była bardzo zadbana a nie ze względu na kolor, choć z czasem przywykłem do niego. :D
Neuf do dzisiaj się pewnie nie pogodził z tym kolorem ;D ale ten przedstawiony w pierwszym poście to ... BRAK MI SŁÓW :x
Troszkę za jaskrawy :D
Teraz przyzwyczaja się już do innego koloru;)Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
No właśnie o tym mówie ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Damias
Koleś koniecznie chciał żeby jego 7er było wyjątkowe... No i dopiął swego. ogląda się go , pisze o nim... Człowiek jest zdolny do wszystkiego byle tylko zaistnieć!
Cytat:
Zamieszczone przez Wiesław
To tak jak DODA :D :D :x :x
Intactus
Ogólnie kolorek zaje.bisty ale do 7er tak nie do końca chyba :)
Wiem, że bym tego nie zrobił ale mnie nie bije po oczach jak niektórych za to te reflektory... -::
Myślę, że shadowline, ciemne lampy (najlepiej BH) jakieś dobre koło i jakoś by to wyglądało :) Co nie zmienia faktu, że kolor lepiej pasuje do japońskich trendów tuningu i motocykli Kawasaki niż do E38 ale jest w jakiś sposób zjawiskowy ;)
Gdyby je jakoś ciekawie teraz zniszczył - np. podpalając to nawet by dostał kilka pochwal :PCytat:
Zamieszczone przez Wiesław
Bardzo mi się to nie podoba. To tak jak zielone Ferrari. :razz: No i te światła :faint: .