-
To że z Polski rekompensuje z nawiązką fakt, że to pierwszy właściciel. Masz pełną historię serwisową i świadomość, że samochód w użytkowaniu osoby, którą 15 lat temu było stać na zakup nowego. Z kolei wchodząc w inne aukcje użytkownika przekonasz się, że sprzedaje też prawie nowe X5 i nie wygląda na to by był to handlarz (kupił ją u dealera, co łatwo sprawdzić), ergo samochód pewnie jest bardziej zdbany i doiwnestowany niż kupiony od Niemca z drugiej czy trzeciej ręki. Na zdjęciach nie widać nic szczególnego, ale historia samochodu sprawia, że gdybym szukał czegoś w tym przedziale cenowym i o podobnych parametrach, to stawiałbym ten samochód na I miejscu. Wg mnie bardzo ciekawa oferta.
-
Faktycznie tez nie miałem okazji "trafic" na drodze te auto. Poznań-Hamburg troche mało ma przelotu jak na takie trasy
-
Super auto. Napewno tanie nie było jak je brał z salonu (chociażby za podwójne szybki sporo pewnie dopłacił). Za taką cenę napewno warto wziąć bo raczej na serwisie to w nim nie było oszczędzane.
-
Możliwe,że gościu pracuje w Hamburgu a w Poznaniu jest gościem,dlatego nie widzieliście tego auta ;) Samochód wygląda na zadbany, przebieg napewno też jest orginalny, autko eksploatowane w trasie,nic tylko kupować :)
-
Przebieg łatwo sprawdzić. Jeśli raz w miesiącu przyjeżdżał do Polski i wracał to przebieg prawdopodobny. Poza tym jak widać to chyba nie jedyny samochód tego człowieka, więc e38 mogło jeździć tylko w pierwszych latach. Ale sam jestem ciekaw. Jeśli byście robili jakiegoś spota w Poznaniu, to moglibyście ustalić jako jeden z punktów spotkania odwiedzenie tego gościa ;)
-
No to zmieniła właściciela na mnie :) Jak znajdę trochę czasu to opisze wszystko stan na razie oceniam 4,5/6 ale o tym może napisze wieczorem.
-
No to szczere gratulacje.
Dawaj foty.
-