Ułamał się cały obwód sama nie wypadnie bo sprawdzałem Sylwekk zakupiłbym od ciebie ale wolałbym krótsze jakby ktoś wiedział coś o takich to poproszę do 728 :D
Tylko wolałbym to wyciągnąć jakoś bo te gruchanie mnie dobija
Wersja do druku
Ułamał się cały obwód sama nie wypadnie bo sprawdzałem Sylwekk zakupiłbym od ciebie ale wolałbym krótsze jakby ktoś wiedział coś o takich to poproszę do 728 :D
Tylko wolałbym to wyciągnąć jakoś bo te gruchanie mnie dobija
Pisz do Sebka. Ja mam od niego AP założone do 728 i jest cacy ;)Cytat:
Zamieszczone przez Derreg
Skoro ten kawałek sprężyny jest w kielichu w którym jest osadzona sprężyna to bez demontażu raczej się nie obejdzie. Kup sprężyny i będzie jedna robota.
Damias a zakładałeś przód i tym. bo u mnie tył to ogólnie w miarę przód bym trochę opuścił
Sam przód zmieniałem. Zobacz w moim blogu jak to wyszło ;)
Damis Nio cacy wygląda dużo dałeś?
Ja to kupowałem ponad rok temu więc ceny pewnie są inne :) Wysłałem Ci namiar na PW, napisz, pogadaj i do roboty ;)
Trzeba wymienić od razu 2 szt . Jeżeli się tego nie zrobi może nawet dość do skrzywienie amortyzatora (widziałem już takie cuda).
Jakaś plaga - jednemu koledze z forum w e32 też pękła ...
Po tej zimie to ja już przednie wahacze musiałem wymienić i coś czuje że do zimy jeszcze sprężyny polecą ( i oby tylko amorki się uchowały). W tych Skierniewicach to teraz dziury. U mnie na ulicy asfalt się zapadł i dziura w głąb czeluści piekielnych wieje, sąsiad co wulkanizację ma rozszerzył działalność na całe zawieszenia :D Tak więc patrząc na stan dróg poważnie zastanawiam się nad otwarciem sklepu specjalizującego się w zawieszeniach :) :) :)
A ja właśnie to przerabiam....
Jeszcze w sobote jeździłem w opolskie (autostrada i 180kmh) .... a wczoraj zmieniałem koła na letnie - jak na podnośniku sprężyna prawy tył się rozprężyła i wypadł pół zwoja z dołu i troszkę w sprężynie potrzeszczało.
A dzisiaj w drugim miejscu chyba trzasło, to trochę pochromoliło - tak więc po etapie intensywnych poszukiwań, dostałem od Roberta z Piastowskiej (krakusy wiedzą o co chodzi) 2 kompletne kolumny: amory sachs i sprężyny, z ładnym nie starym ogumowaniem... w fajnej promocji (a pomyśleć że pojechałem tylko po sprężyny).
Tak więc jutro jeszcze przed południem moja e32 ma śmigać na odświeżonym tyle - zobaczymy efekty
Przemik i Hubertus7er o czym Wy w ogóle piszecie? Przecież temat jest zupełnie o czym innym :faint: