najlepsze jest dla mnie porównanie do poloneza i furmanki :hah: :hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Derreg
Wersja do druku
najlepsze jest dla mnie porównanie do poloneza i furmanki :hah: :hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Derreg
"Alfa 166 dla mężczyzny" :what: Dla takiego który kocha innych mężczyzn ;D
Zamieniłem na Alfe 166. To jest auto dla mężczyzny! Ma wszystko i do tego jest nie zbyt drogie...a BMW cóż żałosne, pedalskie i w ogóle kiepskie w swojej klasie. Jedyne prawdziwe bety to seria 3... :hihi: :hihi: :hihi: :hah: :hah:
nie ma co na takie komentarze zwracać uwagi bo to dzieciaki które piszą by pisać albo po prostu jakaś prowokacja.
alfa romeo maja tylko c*py i geje...
...(japier**** jaki kac)
to goście którzy mażą o takich samochodach i piszą to z zazdrości :D
Ten drugi komentarz jest najlepszy ;D
Kupiłem sobie Alfę ;D BMW - gejowski ;D
Z tym problem, że Alfa od lat konkuruje z Aston Martin o najbardziej gejowską markę
Aston Martin gejowski? Pierwsze słyszę... fakt 6 litrowe V12 w DBS, DB9 i Vantage V12 jest bardzo gejowskie.
Nic dodać nic ująć :DCytat:
Zamieszczone przez Damias
Jakby naprawdę było sie o co martwić.
Ile to już razy zostałem skwitowany, że jeżdże karetką, startym padłemm, worki z ziemniakami wożę, że automat to dla bab, emerytem jestem bo Mercedesem jeżdżę.
A najlepsze jest to, że takie pierdoły pociskają właściciele: Opla Astry, Daewoo Lanosa po tuningu itp. A w żadnym zn ich nie ma ani elektryki, zawieszenia regulowanego, klimatyzacji, nawet pieprzonego podłokietnika dla kierowcy. Więc mój litościwy uśmiech w ich kierunku jest wystarczający wymowny. :cool: