-
Wojtek, ale tam są takie wypustki na rancie, więc to może słabo wyglądać. Przyjrzyj się dokładnie ;) Chociaż sam pomysł jest całkiem fajny i na innych felach mógłby dobrze wypaść.
A Ty Młody jak chcesz koniecznie coś odmienić to sprzedaj te i kup inne po prostu. Poszukaj jakiś fajnych do renowacji za rozsądną cenę i do roboty :]
-
tuczi77, ale mi sie te felgi podobają ja chce je tylko odnowić na sezon
-
To je TYLKO odnów czyli wyprostuj, przeszlifuj i pomaluj na ten sam kolor. Zobacz że 90% osób które się wypowiedziały mają to samo zdanie nt. kolorowania tych felg ;)
-
Ja osobiście jeśli juz pokusiłbym sie malować felgi do ciemnego samochodu to raczej wybrałbym grafit, ale ogólnie te srebrne koła wyglądaja ładnie i do ciemnego samochodu pasują i raczej bym ich nie ruszał . mam tu stare zdjęcia swoich felg w ciemnym graficie, co prawda felgi są z rantem polerowanym ale chodzi mi o sam kolor tak to wyglądało a tu na czarnym bmw według mnie na jasnym samochodzie ciemniejsze koła ładniej sie prezentują bo na ciemnym to zlewaja sie z samochodem, ale to już chyba kwestia gustu
-
tz na 2 felgach mam minimalnie ranty obdarte dlatego dałem je do szkiełko-wana i malowania jednak myślałem że może warto zmienić kolor mam jeszcze tydzień czasu więc sie namyśle i będę kierował sie waszymi podpowiedziami
-
Albo zostaw tak jak jest albo chrom ... Nic innego do nich nie pasuje ,a w szczególności nic ciemnego.
-
Potwierdzam przedmówce Neufa i moim skromnym zdaniem nie ma co sie zastanawiac :)
Fajny wzor felg i szkoda je maskowac na ciemnym aucie lakierujac je na ciemno ;)
pozdrawiam....
-
..a ja bym ściemnił lampy,założył czarną nerę i pomalował koła na czarny mat ... :hihi:
-
e32maaaciek, czarna nerę mam zamówioną już
to co zostawić taki kolor jak był ??
W sobotę odebrałem felgi jakoś tak wyszło ze są czarne w półmacie czekam na podeszwy i zakładam czy mogą być takie wymiary przednie 245/40/20 a tylne 275/35/20 tak jest ok czy raczej źle pozdrawiam