Tanie, ja kupowałem TRW za 280 pln a mogłem mieć Lemforder-a za 400 pln. Jakiej firmy jest za 500 pln? Lemforder z napisem BMW z ASO?Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
Pozdrawiam
Wersja do druku
Tanie, ja kupowałem TRW za 280 pln a mogłem mieć Lemforder-a za 400 pln. Jakiej firmy jest za 500 pln? Lemforder z napisem BMW z ASO?Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
Pozdrawiam
Nawet byś nie poznał,która część była regenerowana ;).Tak jak pisałem wcześniej,znam jeden wyspecjalizowany zakład w Częstochowie zajmujący się regeneracją zawieszeń,sam byłem pod wrażeniem kiedy ze znajomym odbieraliśmy części do jego e34 po regeneracji,wszystkie sworznie w niczym nie różniły się od orginału...Cytat:
Zamieszczone przez MNIH
Tak jak wspominalem wczesniej,kazdy ma prawo miec swoje zdanie,a to forum jest po to, by je na nim wyrazic.Mnie z wygladu podoba sie Mercedes,a jednak to nie to samo co BMW.Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
Baiano mogę Ci sprzedac drążek TRW za około 200zl(dokładnie powiem w poniedziałek)...Lemfordera sporo poniżej 400...Trw moim zdaniem wystarczy w zupełności...Ale musisz podjechac kawałek do Olsztyna :] szkoda nerwów na regenerację...chociaż zależy kto robi ale w tym rozrachunku brałbym TRW - tymbardziej że masz "klubową" zniżkę bo detal to 330 :]
Panowie, jakie są objawy zużycia się owego drążka?
Może pukać przy 100 km/h ale różnie z tym bywa. Najlepiej podnieś auto (jedną stronę) na podnośniku wysoko do góry i spróbuj poruszać kołem jednym - jak się uda i jeśli coś lata tył przód pod podwoziem to na pewno ten drążek.Cytat:
Zamieszczone przez Immeth
U mnie na obniżonym zawieszeniu sypał się ciągle - dlatego nie długo wymieniam na serie.
Pozdrawiam
Jak masz już zużyty będzie pływać w koleinach...
Ja mam obniżone 7 i trzy lata temu kupiłem ten drążek z wyższej półki,spokój mam do tej pory.
Myślę że na tym nie ma co oszczędzać podobnie jak na wahaczach...
Wyższej półki tzn? Ile km zrobiłeś i po jakich drogach? Ile masz obniżone?Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Pozdrawiam
Dokładnie nie pamiętam ale ok 400zl po zniżkach. KM?? hmm ok 30tysia może więcej
a obniżone auto nie wiem o ile,ale miska nad asfaltem jest ok 9cm bo tel Nokia E51 pod miskę sie nie mieści więc jest raczej nisko...
Moja 7-em też przy samej ziemi leży.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Właśnie mi pływa na koleinach, objaw się uwidocznił przy powrocie na felgi aluminiowe z zimowych. Brałem pod uwagę, że trzeba wymienić tylko 4 końcówki dr. kier. (widoczne luzy przy ruszaniu kierownicą na postoju) jeśli jeszcze dojdzie drążek to pociągnie po kieszeni
:?