To akurat James Bond :> "Jutro nie umiera nigdy"Cytat:
Zamieszczone przez mrekor
Wersja do druku
To akurat James Bond :> "Jutro nie umiera nigdy"Cytat:
Ja jedyne co kojarzę, że zaje... biedna była ta E38 :DCytat:
Jak byłem dzieckiem to myślałem, że właśnie zobaczyłem najpiękniejsze auto jakie kiedykolwiek powstało.
Dzisiaj jeżdżę 5x ładniejszą i lepiej wyposażoną lalą :)
Takie mam skojarzenia z tym filmem.
Dla mnie sporym zaskoczeniem było jak Frank powiedział, że jeździ E38 rocznik 99.
Przecież on się kulał modelem przedliftowy :?????
Pasjonaci wychwyca wszystko ;D
Nadajecie się na krytyków filmowych :) Serio!!
A w "Jutro nie umiera nigdy" faktycznie koła sie różniły ;)
Kiedy to mówił?Cytat:
Zamieszczone przez tgracing
Jak rozmawiał z komisarzem po pierwszej akcji ;) Mył auto u siebie pod domem :) Z tym że mi się wydaje że mówił że auto jest z 95r ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Pewnie jak gliniarz podszedł do niego gdy ten mył auto pod domem.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
EDIT
Jakiś konkurs? :D
Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Panowie zostaje przy swoim, z tym tylko jednak, że to komisarz mówi: "...sporo czarnych BMW 735 z 1999 roku mających w numerze 06, ulubiony model pewnych ludzi..." Później mówi to jeszcze raz.Cytat:
Zamieszczone przez Damias
http://www.playtube.pl/index.php
tu po zalogowaniu można za 'fri' oglądnąć między innymi Transportera i posłuchać o BMW z 1999r. A już myślałem, że będę musiał iść do laryngologa.
Co do felg w transporterze też jest niedociągnięcie. Jak złapał gumę to zmienił na ori fele BMW a w następnej scenie miał już znowu starą felge :razz:
tak się składa że mam wersje reżyserską z tego filmu i jest wersja z komentarzami aktorów.
w momencie gdy zaczyna się film główny aktor mówi że zawsze chciał mieć takie auto, i że ta wersją którą jechał była lekko nietypowa ponieważ byłą to 750 z manualną skrzynią biegów. ...
serio.
jak ktoś ma DVD z transpotrerem jest tam na ogół taki dodatek gdzie leci cały film z ich komentarzami jak się śmieją z własnych ujęć itp.