Ja z niego zrezygnowałem jednak. Sądzę ze to wałek. Jak go porposiłem o zdjęcia wiązki, powiedział, ze nie trzeba bo jest dobra...
Wersja do druku
Ja z niego zrezygnowałem jednak. Sądzę ze to wałek. Jak go porposiłem o zdjęcia wiązki, powiedział, ze nie trzeba bo jest dobra...
Znam tego gościa osobiście ,to niedaleko odemnie. Kupiłem pare rzeczy od niego w superowej cenie ,ale z racji tego ,że byłem na miejscu to było "z ręki do ręki" i było wszystko ok .
Jak coś potrzebujecie to moge podjechać tam zobaczyć ,jak wam czegoś nie wysłał też moge "podjechać" :cool: Nie ma kłopotu :)
p.s ostatnio jak tam byłem to przywióżl chyba z 4szt e 38 angliki w super stanie do rozbiórki :)
Dzieki ELVIS za fatyge,ale bede musial sie osobiscie tam pojawic.Przyslal mi teraz sms-em nr nadania,dzwonie na poczte a babina mi mowi,ze zadna paczka nie figuruje pod takim numwerem.Mam w pupie te pare stowek licza sie zasady.Telefonow tez oczywiscie nie odbiera.Pozyjemy zobacymy stratny napewno nie bede :)Cytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Byłem u niego z tydzień temu po kanapę tylną el. miała być idealna, okazało się że podłokietnik jest rozwalony i przełącznik regulacji z jednej strony urwany. Przełącznik w serwisie 250zł więc dałem sobie spokój.
okurcze, czytam opinie i dobrze ze nie wziałem od niego tej wiązki...
pewnie miałbym kilka stówek w plecy.
Ja tam nie wiem ,jak kupowałem ,to widziałem co kupuje ,może dlatego wszystko było ok :) a widząć jak tam ma, to pewnie tę wiązkę ma jeszcze w samochodzie dlatego fotki nie dało się zrobić ,ale to tylko moje wnioski ,nie musi tak wcale być :)