Bądz pozdrowiony :P
Powiem tylko, że twoja perełka miażdzy :medit: Chociaż ten wydech w 520 to taki przerost formy nad treścią, ale dodaje jej niezaprzeczalnego uroku ;D
Wersja do druku
Bądz pozdrowiony :P
Powiem tylko, że twoja perełka miażdzy :medit: Chociaż ten wydech w 520 to taki przerost formy nad treścią, ale dodaje jej niezaprzeczalnego uroku ;D
Wojtas385, powiem Ci, że jak inni widzą 4 rurki to od razu są mniej chętni do pojedynków, ja się nie ścigam, ale myślę, że wieśniackie by było emblemat M5 na klapie :) dojdą jeszcze lusterka M. Od początku była myśl zrobienia nie M pakiet tylko M5 Styl.
Wszystko na swoim miejscu ,klasycznie....Fajny Chomik, pozdrawiam ;)
Co do emblematu to się zgodze, i tak po Polsce jeździ już więcej "em" niż fabryka wypuściła :D Zapowiada się ciekawie :D A masz w odległych planach jakiś SWAP na S62? :] Na Mforum jest jedna "M5" z Torunia która wcześniej była 528, od M5 oryginału różni sie tylko początkiem VIN'u
Wojtas385, w kwietniu będzie E60 M5. E39 przejmie mama.
cześć
To grube plany widze :hihi:
P.S.
W Lubinie spędziłem swoje dzieciństwo :)
Nie ruszam silnika :) auto ma udokumentowane wszystko, serwisowane w Inchcape BMW we Wrocku, swap na S62 nieopłacalny, za to kupisz e39 M5 :) w E60 M jestem zakochany i w końcu jest w zasięgu moich możliwości finansowych, a obecna lalka, tylko dbać, bardzo dużo nowych części, silnik zrobiony od podstaw. Mój wkład w tą e39 przez 4 lata wyniósł ponad 40 tyś zł. Szkoda sprzedawać.
Witam
Bardzo ładne 5er :)
To faktycznie, nie opłaca się, tymbardziej, że to pewniak i znasz je na wylot :) Tak E60 w wersji M jest cudne :D Tylko ponoć SMG lubiały się czasem w nich wysypać...
Nie wiem ile w tym prawdy