Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
a wg mnie jak by GAZ był do bmw odpowiedni to bmw by go seryjnie montowało a tego nie robi i chwała mu za to
Co za bzdura. Dobrze wiesz że żaden koncern nie montuje gazu, a zatem czemu bmw by miało? Owszem silniki bmw (w dużej mierze) nie są podatne na instalacje gazowe, co nie oznacza że kompletnie wyklucza to możliwość jak i sensu zakładania. VSI to porządny sprzęt i nie odczujesz na nim żadnej różnicy w jeździe, niż na PB. Uwierz mi że nawet przy bardzo ostrej jeździe, nie będzie odbiegał nic od takiego samego auta zasilanego "tradycyjnie".
Reasumując, nie czepiał bym się gazu. Teksty typu że jeśli kogoś stać na takie auto, to stać i na jeżdżenie nim też bym sobie darował. To się nazywa zwykła oszczędność, gdzie przy takim spalaniu, nawet instalacja za 10k stosunkowo szybko, się zwraca. Jeździłem kilkoma samochodami w gazie i naprawdę wiem co mówię. Tak samo bzdurą jest że większość zakładów specjalizujących się w montowaniu instalacji partaczy robotę. Jest wiele porządnych serwisów dających gwarancję na swoje usługi. Zastanawiający jest fakt zamontowania takiej instalacji i szybkiej sprzedaży auta. To się po prostu mija z celem, a zatem jaka jest FAKTYCZNA przyczyna sprzedaży.