bankowo bez bo same listwy to połowa tej sumy ;)
Wersja do druku
bankowo bez bo same listwy to połowa tej sumy ;)
listew z pod drzwi chyba nie trzeba wymieniać,te przed liftem i po są takie same? czy się myle...
Oj mocno się mylisz.... Koniecznie zmień też listwy. Pomijam kwestię, że średnio przedliftowe listwy pasują mechanicznie (będą zahaczać o nakładki) to do tego sam wygląd pozostawia wiele do życzenia.Cytat:
Zamieszczone przez artas270
W Aso te gumy pod drzwi to jakieś 600zł więc całą impreze troche żle skalkulowałem :)
No chyba lekko przekombinowałeś... Z doświadczenia Ci powiem, że nakładki kupuje się używane (w nich na prawdę ciężko coś zepsuć). Przy odrobinie szczęścia kupisz też w komplecie listwy. Pamiętaj, że same nakładki pociągają za sobą łańcuch kolejnych zmian: inny lewarek, inne podpory lewarka w progach, uchwyt do lewarka w bagażniku, inna osłona akumulatora). Nie wspomnę już o innych osłonach podwozia....Cytat:
Zamieszczone przez artas270
A jak to wygląda...widze że temat dokładnie masz przerobiony u siebie w aucieCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Przy braku nakładek masz pełne osłony plastikowe łączące się z plastikowym nadkolem. W wersji poliftowej część tej osłony bierze na siebie nakładka na próg. W związku z tym pozostała część osłony musi być węższa. Dlatego ja kupowałem nakładki z drugiej ręki z tego powodu, że inne graty też mogłem od razu w cenie sobie dobrać.
Witam
Sam ten temat przerabiałem, więc jeżeli chcesz to dobrze zrobić do musisz wymienić:
listewki drzwiowe dolne (w ASO ok. 600 zł)
listewki na błotniki - przednie i tylne (w ASO ok. 110 zł)
listwy progowe ;)
dolne przednie osłony podwozia (w ASO za komplet ok. 120 zł)
lewarek + mocowanie w bagażniku (na Allegro ok. 100 zł)
kołki pod lewarek - są umieszczone w progu (w ASO - 120 zł)
Pozdrawiam
Cały taki zestaw w kolorku trafiłem z 600 pln ;) kolezanka z wysp sie na coś przydała ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marcin_BMW
http://allegro.pl/item910269670_bmw_...po_lifcie.html
tu jest przyklad takiego zestawu.
sadze ze do dogadania zakup reszty zestawu w cenie jaka podal czarek do zrobienia.