Zamieszczone przez positiv
A ja powiem tak. Wcale nie ma złego wyposażenia! Owszem, może nie ma stereowanej elektrycznie tylniej kanapy: Ale czy jak by była to byś jej używał ?. Może nie ma steptronicka: No tu to aż mnie śmiech wziął, to jest wersja z USA i ŻADNA 740il nie miała steptronika w USA (wyjątki to is'y, które longami nie są oraz auta bodajże od 2001 roku) No ale tak szczerze, używał byś tego steptronika ? Ja mam w swojej steptronik i nie ze 3 razy używałem a auto mam już chyba z rok.
Co jest na plusie: Bardzo żadki i piękny kolor tej e38 (w Polsce są tylko trzy chyba, Tedego, Wiktora i jakaś tam jeszcze) Piękny beżowy środek komponujący się z całością. Kierownica w drewnie - dość żadki rarytas.
Co jest na minusie: Brak kilku dupereli, których i tak byś nie użył.
Co do stanu technicznego: Niektórzy będą Ci pisać, że stuka coś w prawym kole, albo bita była czy drzwi były zmieniane - ale szczerze: O tym można przekonać się jedynie osobiśćie.
Reasumująć:7mka jest naprawdę piękna i godna uwagi, może nie ma paru dupereli ale i tak byś ich nie używał (jak kwiatki w kiblu) Jeśli stać Cię na nią to jedź i ją oblukaj. Moim zadniem warto!