Hahaha ale w tym chłopak sie bardziej postarał :D Z daleka jak oryginał :)
Wersja do druku
Hahaha ale w tym chłopak sie bardziej postarał :D Z daleka jak oryginał :)
Nie wiem jak innym ale mi się podoba ten Rolls :DCytat:
Zamieszczone przez Jey
A dlaczego Jey uważasz, że chata jak po wojnie w Czeczenii? U nas w kraju jest całe mnóstwo takich domów- wystarczy zapuścić się trochę dalej na wschód ;)
Nie powiem, jest to chyba najciekawszy pomysł na W124 jaki miałem okazję widzieć do tej pory i powiem szczerze, że facet ma fantazje- 6/10 jak dla mnie w kategorii "zrób to sam".
Uważam podobnie jak Szwedu. Jedynie co mi tam nie pasuję to tylne koła- jakos takie nieproporcjonalne są .....może ten tył jest zbyt masywny i zbyt wysunięty do tyłu. Ale ogólnie na tle innych "przeróbek" aut , to naprawdę jest znośne. Jestem tez ciekaw czy np tylne lampy to oryginały. :roll:
Panowie, nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba.
Ale to miało taki wydźwięk jakbyś był negatywnie zszokowany ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
1 link niezły kawał sobie ktoś zrobił. :shock:
2 Brawo dla kolesia za pomysł i nawet staranne wykonanie. Ale i tak się ubawiłem :hah:
To mnie koledzy źle zrozumieli. Trzeba mieć mimo wszystko jaja (i trochę nierówno pod deklem- w pozytywnym sensie) żeby się porwać na takie coś. Ze zdjęć wygląda zacnie. Ciekaw jestem jak na żywo- zwłaszcza jakoś wykonania/spasowania. Aczkolwiek niedościgniony w takich konstrukcjach jest chyba Rober Furtak i jego SLR :D
Był koleś w TV i nie mów bo na prawdę zrobił konkretną replikę :) i powiem Ci, że ja bym się nie wstydził tym jeździć ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
No toteż mówię, że jak na hand made gdzieś na zakaukaziu w tym zapyziałem garażu, to chłop odwalił kawał porządnej roboty