-
Mam nadzieję że zdołam dotrzeć.
Bo się zaczęła akcja zima w ,,budownictwie współczesnym'' :faint:
No i nie wiem czy nie będzie za tydzień jak dzisiaj - sobota 9godz, niedziela 7godz. w pracy przy odladzaniu, odśnieżaniu i usuwaniu sopli i nawisów z dachów , łataniu przeciekających dachów i tp. przygodach związanych z utrzymaniem budynków.
-
Też może wpadnę jeżeli czas i chęci (pogoda) pozwolą ...
-
pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci ludzi z poludnia szkoda ze jestem tak daleko ale moze kiedys powroce w rodzinne strony a wtedy bede napewno
-
Godzina spotkania - 16 - parking na Zakopiance- Carrefour.. ;)
..jeszcze powinno być jasno- wiec powinnismy zdazyc zrobic jakies wspólne fotki ;)
Następnie gdy już zbierze się ekpia proponuje przenieść się w jakieś cieplejsze miejsce.. i teraz oto pytanie gdzie.. co myślicie o jakimś bilardzie, kręglach..? (jeszcze podam konkretne miejsca o jakich myśle, tylko jestem w trakcie szukania i sprawdzania opinii, chyba, że ktoś zna bo był, to niech pisze ;))
Wiem z doświadczenia, że potrafimy się świetnie bawić, to może taka odmiana..? :) Jeśli macie jakies inne propozycje- piszcie ;)
Aktualizacja ;)
1. AngelAgnes
2. ROBERTO
3. Moni@
4. dowojciak
5. Wiktor
6. Olo
7er. Armani
8 .Blubas
9.Livre
10. szczuplyfm (?)
11. Jey (?)
12. xsilver (?)
13. Hubertus (?)
-
Niestety na 100% mnie nie będzie , mam trasę /400km/ w południe. Udanego spotkania ;)
Marek.
-
Proszę dodać Mi „(?)” bo też nie jestem pewien czy będę. powód – samochód w wtorek daje do mechanika (elektryka, diody panel, radio, itp.) :? jak się uda przyjadę ;)
-
Kur...już mnie szlak trafia z tym czekaniem na samochód.I tym razem nie będzie mnie.W dodatku pier... mnie w kręgosłupie i teraz 10dni mam leżeć :(
Wspaniały 2010ROK jego mać.
-
-
dlaczego nikt nie organizuje spotów w zachodniopomorskim???:/ jest ktoś z forum z tego województwa??:> :)
-
Może spot pod ikea a potem przenosiny na lotnisko w celu wykorzystania aury i poślizgania się ? :D