No wiesz ja znowu dowalę, że to tylko Peugote z logo BMW :D że to szkaradztwo ale Ci co tym jeździli stwierdzili, że auto jest idealne do miasta.
Wersja do druku
No wiesz ja znowu dowalę, że to tylko Peugote z logo BMW :D że to szkaradztwo ale Ci co tym jeździli stwierdzili, że auto jest idealne do miasta.
Przede wszystkim dziwne porównanie. X3 nie jest konkurentem dla XC90. Zupełnie inna liga :/
A jeśli chodzi o X3 to odpowiem, że jest to najmniej awaryjne BMW. I to mówię z pełna świadomością. W większości rozwiązań bazuje na E46 czego nie uważam za wadę
Silniki benzynowe dobre i znane z innych modeli, ale są rzadkościa w X3
Gdzieś już pisałem na forum o X3- 2 tygodnie jeździłem w wersji 3.0d i jak wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do tego auta, tak zmieniłem zdanie. Nie interesowały mnie dziury i krawężniki, a spalanie przy bardzo ostrej jeździe po Krakowie wyszło ok 10l. Jak wspomniano, z miejscem nie za bogato, ale tragedii nie ma. Z XC90 większych doświadczeń nie miałem, ale znajomy ma od kilku lat (kupił nówkę) i niemal od samego początku strasznie narzeka na awaryjność, głównie elektroniki.
Też właśnie słyszałem takie opinie na temat tego auta.Dla mnie właśnie to bardzo duży +.Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Że urodą nie grzeszy to i ja o tym wiem ;)