-
Może dlatego że kolega miał dwie e32 i jest/był na forum a między czasie śmiga e34 i nie wie gdzie szukać przyczyny problemu więc pyta tutaj.Co w tym dziwnego?Dział uważam za odpowiedni.Nie zapominaj że 7er też jest wyposażone w silnik 2,8 więc to podobny silnik.
-
Dlaczego nie czytacie tego co napisałem ? - u mnie ten temat jest w dziale - NA KAŻDY TEMAT / Humor / Off Topic
DZUDA - coś mi się wydaje, że musisz powtórzyć temat silników w 7er ;)
-
heh no ale przecież dział jest "na każdy temat" czyli można pisać o wszystkim :) Chyba że dalej czegoś nie kapuję :roll: Lepiej żeby temat był w tym dziale niż np w dziale mechanika E32 :P
A co do silników wiem że się różnią ale napisałem że są podobne,mogą być np jakieś słabe punkty w dolocie i uzytkownicy 728 mogą coś o tym wspomnieć :)
-
Witam, jest dokładnie tak ja Dzuda piszesz, jest to dział "NA KAŻDY TEMAT", a nie widzę potrzeby rejestrowania się na innych forach skoro to mój jednorazowy problem, który już rozwiązałem.
Na szczęście to nie czujnik, tylko wąż gumowy, od przepływomierza do przepustnicy popękał na zagięciu i wpływało lewe powietrze , okleiłem go doraźnie taśmą izolacyjną i problem zniknął. dzięki za pomoc ;)
-
Ha, a więc jednak można wróżyć z fusów ;D