Po co ? Wejście usb jest tylne tzn z tyłu radia jest poprowadzony kabel z wejściem na USB. Producent sugeruje, aby kabel znajdował się w schowku jednak jest to rozwiązanie (jak dla mnie) nie wygodne.
Wersja do druku
Po co ? Wejście usb jest tylne tzn z tyłu radia jest poprowadzony kabel z wejściem na USB. Producent sugeruje, aby kabel znajdował się w schowku jednak jest to rozwiązanie (jak dla mnie) nie wygodne.
Nie dasz rady po prostu zmienic tego kabla na inny? Poszukaj czegoś w sklepach z komputerami bo to faktycznie za dobrze nie wygląda.
Kabel jest przy radiu wlutowany więc kabla nie zmienie poza tym nie ma po co, bo on jest niezniszczony. Owinięty jest izolazją, żeby nie wypadał z otworu. Lepiej już kupić nową zaślepkę i zrobić to jeszcze raz lub usunąć izolacje i wypełnić szczelinę "czymś".
Łomatyldo ale żeś sie spieszył ;D ;D
Już zrobiłem tak jak powinno być. Nie mam jednak możliwości zrobienia zdjęcia ponieważ mój telefon nie został wyposażony w lampe błyskową.
Włącz światełka w samochodzie :)Cytat:
Zamieszczone przez patrykg4
Mojemu telefonowi nawet światełka w samochodzie nie pomagaja...
troche bez sensu, kup sobie przedlużkę usb zamiast kombinowac z niewymienialnym kablem, obedrzyj koncowki z gumy tak zeby same kable z ramkami metalowymi wisiału i przełóż to od przodu, zawiesi się elegancko na ''kapturku'' żeńskiego gniazda, a od tyłu sklej to np. distalem, dwuskladnikowym klejem epoksydowym ktory jest twardszy niz skala ale schnie 48h. kup drugą zaślepkę, wytnij otwor wiercac po kolei malymi wiertelkami, lub wypal lutownicą i wykończ pod obrys ramki pilniczkiem do momentu aż wejdzie to gniazdo na wcisk. proponuje jezdzic z tym, a w domu w miedzyczasie przygotowac nowe ladne gniazdo, potem tylko ppdpinasz koncowke przedluzki i jest miod malina :D
- świetny pomysł i tak będę musiał kupić nową zaślepkę, bo chciałęm dobrze i połamałem starą... Narazie temat uważam za zamknięty. Założe nowy jak skończe.Cytat:
Zamieszczone przez RockR
Nowy temat nie będzie potrzebny. Jak ogarniesz części to po prostu w tym temacie kontynuuj...