-
Dzięki, tak zrobię ,wymienię czujnik i komp.tylko kiedy ?brak czasu ,może w przyszłym tyg. dam znać co i jak...pzdr....
...................................
Zmieniłem czujnik ,lecz nie widzę różnicy bo jak jechałem do mechanika to auto chodziło dobrze,tylko zauważyłem ,że stary czujnik był zaolejony trochę ,może to cały powód jego złego działeania!-pzdr...zobaczymy w trasie...moze się uspokoi wreszcie...
-
Sprawdzić trzeba czujnik położenia przepustnicy i ci¶nienie paliwa.. bez kompa się nie obejdzie, to jak wróżenie z fósóff.
-
Kempes ja mam LPG to czujnik ci¶ .paliwa co¶ da ,czy tylko go sprawdzić ,natomiast czujnik przepustnicy jak piszesz sprawdzę...dzięks...pzdr... :roll:
-
-
Ratuje widzę komp.może w przyszłym tyg.pzdr...[dzi¶ auto nie chodzi godz. 20-ta,zostawiłem wczoraj było ok. a dzi¶ klapa,znów gdera- :razz: ] [ Przejechałem 80 km.godzina 24-a, auto idzie jak burza,za dwie h jadę znów ,co będzie jak pojadę na kompa a auto będzie chodziło!] nerwy mnie skończ± chyba...Wróciłem o 4 nad ranem auto szło,tyle , reszta w rękach kompa i fachowca...
-