Z początku używanie tego pewnie będzie sprawiało frajdę. Później stanie się irytujące zapewne.
Wersja do druku
Z początku używanie tego pewnie będzie sprawiało frajdę. Później stanie się irytujące zapewne.
Jeśli już, to tylko na złodzieja. Bo bajer z tego słaby...
Jak byscie przeczytali opis przy filmiku wiedzielibyscie, ze ten bajer zostal wymyslony z powodu niedzialajacej stacyjki w pozycji "starter". :)
Jaka jest z tym robota? I czy idzie to założyć do 730d?Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Alllee bzdet :D Jeszcze bardziej komfortowo było by odpalać po naciśnięciu otwierania
bagażnika, przyciskiem na klapie... :hah:
Nie przesadzajcie tyle z tym psioczeniem.
Patent jest dobry i ciekawy, tym bardziej dobry na złodzieja, jeśli kabelki od startera są przełożone od stacyjki do..., a nie tylko dołożone do zapalniczki.
Mój kuzyn miał kiedyś w golfie ukryty starter, w sumie taki jak w ursusie c330 (o ile nie zwinięty z niego) - nikt prócz "najbliższych" nie miał pojęcia co z tym zrobić więcej, niż tylko właczyć stacyjkę ;)
neon pod samochodem sobie zaczep to tez jest zaje.... sprawa.Cytat:
Zamieszczone przez MastaKleszcz
nic do ciebie nie mam ale twoje pomysly mnie przerazaja.
Hrabia, każdemu podoba się coś innego, uszanuj to i nie krytykuj. ;)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
gdzies widzialem cos podobnego tylko gosc mahal reka i silnik odpalal taki czujnik ruchu chyba :D
To jakiś czubek - samochód mu nie odpalał ( pewnie uszkodzona stacyjka ) to 2 pruł deskę wiązki itp i zrobił sobie odpalanie w zapalniczce :razz: