Niezła ta "krakowianka". Kolorek silver, V8 4.0 , no i felgi jak dobrze zauważyłem w schnitzer'ze.
Wersja do druku
Niezła ta "krakowianka". Kolorek silver, V8 4.0 , no i felgi jak dobrze zauważyłem w schnitzer'ze.
Dobrze Grzechu kombinujesz :)Cytat:
Zamieszczone przez Grzechu
A cena? W/g mnie nie wygórowana. Porządnego wozu nie kupisz za 4 tys PLNów. Warto podlecieć obejrzeć, no chyba że ktoś z forum ten wóz zna. Krakowiaków sporo u nas ;)
No właśnie sylwciu dlatego nie przesiadam się na razie na e38Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Oczywiście na razie , bo kto wie co przyszłość przyniesie.
A i nie raz obejrzałem się za fajną e38 i po głowie coś tam zaczęło chodzić.
Ja się może po nią przejadę po nowym roku. Na razie szukam czegoś bardziej dopasionego może jakieś e38 się trafi.Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Widzę że ty Grzechu masz fajnie wyposażoną e32
".....Widzę że ty Grzechu masz fajnie wyposażoną e32."[/quote]
Z wyposażeniem w mojej e32 nie jest źle, choć i tak parę rzeczy nie mam a które bym mi się przydały np "grube" szyby atermiczne.
Jak kupowałem 7er, e32 to koncentrowałem się na paru priorytetach, które musiały być.
Silnik V8 4.0, kolor diamantshwartz, rocznik 93-94 (ostatnie lata produkcji) no i jeszcze tam parę elementów.
Nie było łatwo o przyzwoity egzemplarz.
Ja bym tą aukcję zobaczył , bo znam kilka/naście e32 z Krakowa, ale "aukcja usunięta przez pracownika allegro"
Jak dla mnie nie jest usunięta link
Mniejsza z tym.
Widziałem ją, ale osobiście jej nie znam (KRA to rejestracja spod Krakowa) ...
Wygląda dość dobrze - fajne skóry , sekwencja, fajne felgi , opony zimowe jako drugie, cena do uzgodnienia ! ... O wyposażeniu nie piszę bo ma co trzeba ...
Co mi się nie podoba - antena CB na środku dachu :razz:
przepraszam ze sie nie przedstawilem w odpowiednim dziale, ale bylem pewny ze robimy to jesli posiadamy 7er a ja nie mam jeszcze tak owej :D
fajnie ze odpowiedzialo tyle osób, dziękuje.
ta z krakowa 4.0 v8... wszystko pieknie silnik powala + sekwencja cacy ALE:
mimo wszytsko ( chyba ) duzo droższy serwis niz r6
i automat o ktorym slyszalem ze kazdy predzej czy pozniej pada a sa to auta leciwe... :roll:
wiem ze jak sie kupuje 7 to koszty rosna i nie wolno na to patrzec az tak ale jednak sami wiecie jak mozna jezdzic taniej i szuka sie takie mozliwosci to jednak 6 cylindrówki daja taka mozliwsc
Nie przepraszaj tylko dopełnij pkt 5 ;) Nie trzeba mieć siedem by powiedziać: "cześć jestem taki i taki i pochodze z..."Cytat:
Zamieszczone przez arval