Części do 3200 CS nie ma. Tego wyszło 603-604 sztuki :P
Wersja do druku
Części do 3200 CS nie ma. Tego wyszło 603-604 sztuki :P
No to jeszcze ciekawiej ;)
P.S 602szt :P
Jesli masz w porfelu ok 70tys zl to sie bierz. Jezeli nie masz to renowacja masakrycznei sie rozciagnie w czasie, nie bedzie kasy - nie bedzie grzebania - stracisz zapal - projekt upadnie. Tak niestety jest. Zycze szczecia i wytrwalosci.
Ja przerabiałem temat renowacji. Niestety tak jak napisał Camil koszta są ogromne, mnie trochę przystopowały finanse, straciłem zapał i zrezygnowałem z tematu. Kupiłem e38 750i - sumarycznie kosztowało mnie to mniej niż kontynuacja renowacji (mimo, że blacharkę i lakier miałem już za sobą) :P
Wiktor, a z ciekawości - jakim autem się bawiłeś?
Porsche 924 :P jako że nie jest to jakoś wielce unikatowy, zabytkowy pojazd zapał osłabł jeszcze szybciej ;) Chciałem je odrestaurować i jednocześnie poprawić osiągi ale to by pochłąnęło fortune ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f12cb1e8e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...085166453.html
Cóż, akurat nie jestem fanem tego modelu - więc z mojej perspektywy dokonałeś słusznej zamiany... ;)
A propos - Ty się lepiej chwal co tam nadłubałeś w swojej 750 ;D
@Jey - właśnie skojarzyłem, że na forum lowrider.pl jest paru gości, którzy robili poważniejsze prace renowacyjne... Może tam mógłbyś dotrzeć do jakiegoś info.
Dzięki za info, zapoznam się bliżej z tym forum :)
Obawiam się że na ten model 70tys może być mało. Pojawiła się na horyzoncie karoseria w dość dobrym stanie, jedyne 3 tyś euro :D
ACS, skąd masz informacje że 602szt? Bo ja dotarłem do źródeł mówiących 603/604
Wszystko w swoim czasie, póki co nie mogę założyć chromów dookoła szyb, zainwestowałem ciężkie pieniądze w nowe zatrzaski i spinki ale za żadne skarby nie potrafie tego założyć na auto :( jak mogę takie coś pokazać na forum :PCytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Polecam też rzucić okiem na forum youngtimer.pl tam też jest sporo prać renowacyjnych.Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Nie ogarniam Niemieckiego,ale masz racje wyszły 603 szt,w tym 1 szt cabrio.