no ciekawe, ciekawe... gdzież ja bym się mógł zarejestrować, żeby sprawdzić opinie o srodowisku... a nic nie powiem :D
witaj, witaj :D
Wersja do druku
no ciekawe, ciekawe... gdzież ja bym się mógł zarejestrować, żeby sprawdzić opinie o srodowisku... a nic nie powiem :D
witaj, witaj :D
W I T A M :P
takiej autoprezentacji to tu dawno nie widziałem :shock:
mam nadzieje że obserwacja forum, czytanie co piszemy jakie tu panują zwyczaje i atmosfera zniweluje złe zdanie o nas czyli właścicielach bmw czytaj dresowozów po twojemu hahaha
zatem zapraszam do lektury forum
pozdro
Cze
cześć ....
Witaj!
Czytaj, ogladaj, a zmiemisz o Nas zdanie ;)
siemanko.
Witaj. Uwierz mi że samochód (czy raczej, w tym wypadku marka) nie zawsze świadczy o właścicielu. Choć co prawda, to prawda... często i mnie krew zalewa jak widzę jakiegoś gnoja gnającego przez miasto 150km/h, łamiąc przy tym wszystkie inne przepisy i stwarzając poważne zagrożenie dla zdrowia i bezpieczeństwa innych. Tak czy inaczej seria siedem raczej nie jest preferowana przez małolatów chcących "imponować". To nie ten typ (a cena eksploatacji nie zachęca do ryzykownych zabaw). Niestety przez takich pajaców właściciele BMW kojarzeni są z łysymi karkami spod ciemnej gwiazdy. Pamiętaj jednak że to są jednostki, a szufladkowanie ludzi to cecha której warto się wyzbyć.
Miłej lektury i rychłej zmiany poglądów życzę ;)
Czołem :)
Witam i pozdrawiam serdecznie-jak widzisz po przywitaniu- kierowcy BMW tym bardziej 7er nie są tacy ''jak ich inni malują'' ;)
No cześć.
Bardzo cenię szczerość. I życzę miłych chwil spędzonych na lekturze forum... ;)