Cześć
Wersja do druku
Cześć
Immeth, a skąd jestes kolego?
Mialem rozkmine pomiedzy biała a czarną perlą,wyszlo na to ze bedzie bardzo ciemny grafit wpadajacy w czern z złotą perłą... :D
Po zimie zagości felga ktora mam zamiar kupic na swieta jakies 10X17 tyl i 8,5X17 przod...Dlugo szukalem Gwintowanego zawieszenia ale do E32 nic nie znalazlem niestety...
a zmodzenie tego jakoś od e34? czytałem ze ktoś gdzieś to przerabiał w sumie chyba niewiele.Cytat:
Zamieszczone przez TCS
A skoro nie ma gwintu to co będzie, jakie amorki i springi?
to sie okaze tak samo na swieta co znajde,ale chcialbym jak najnizej zeby siedziala
Witam!
Co do szyb - przeszukaj forum. Nawet ostatnio był wałkowany temat modułu komfortu... Co do mat to przyczyn może być kilka. Funkcja "SZUKAJ" nie gryzie ;)
Witam..
Witam,życzę wytrwałości przy pracach remontowych
kolor jeszcze jaki bym Ci zaproponował do daytona violet(nie pamietam jak sie piszę ale jest rewelacyjny :D )
Widzialem ten kolor,jednak ja wole jakis odcien czarnego;)
obecnie bumer juz jest prawie przygotowany do malowanka;)
Edit:
Pomyslalem ze poszerze stalowki do 10'tyl i 9'przod...Chlopaki z forum cultstyle.pl robia takie rzeczy,jezdza dlugo na tym i nic sie nie dzieje,pozatym moj kolega ma takie 14' ale do rzzeczy ,ja mam stalowki 15'org...mysle ze beda troszke za male poniewaz jak obnize do konca to nie wyjade z bramy...wiec pytanie czy felgi od E38 16' pasuja do E32?
pozdr :>
Pasują.Cytat:
Zamieszczone przez TCS
na 100% ;)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk