Prawdopodobnie macie uszkodzony wzmacniacz DSP. Niestety ale na rynku nie są do niego dostępne końcówki mocy.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Prawdopodobnie macie uszkodzony wzmacniacz DSP. Niestety ale na rynku nie są do niego dostępne końcówki mocy.
Pozdrawiam
A gdzie jest ten wzmacniacz dsp ?? w tum tunerze ??
Dsp jest razem ze wzmacniaczem znajduję się za zmieniarką.Cytat:
Zamieszczone przez krzyniuq
jutro zdemontuje zmieniarke i cos tam popatrze moze przeczyszcze a noz moze zadziala heheh ;)
Muszę cię rozczarować tam nie ma za bardzo czego czyścić. Tylko układy scalone. Robota dla dobrego elektronika. Jedyne co możesz sprawdzić to wtyczki. Czy są czyste a może styki zaśniedziały. Samo rozkręcanie zajmie ci najwyżej 15 min.Cytat:
a juz myslalem ze zabawie sie w male elektronika jutro rozbiore to popatrze i przeczyszcze
I jak wypatrzyłeś coś? Ta cisza mnie dobija.Cytat:
kurde nic
wiesz co ale zauważyłem ze jak podglaszam telefon to w głośniki działają a sprawdź to u siebie czy masz identycznie porostu weź słuchawkę do reki i podglaszaj czy będziesz miał taki sam sygnal z telefonu ze podlasza sie
bo to umnie normalnie chodzi i wydobywa sie z głośników
mogę się mylić, ale problem może być zależny od czytnika nawigacji.
jedno mnie dziwi, że na wyświetlaczu nie mam już napisu DSP. Po podłączeniu do komputera diagnostycznego w ogóle nie widzi urządzenia. Może wystarczy samo wgranie nowego softu? Czekam na pomysły. Znalazłem do kupienia wzmacniacz z DSP za 650 zł. ale nie mam zamiaru wydawać kasy dopóki nie będę pewien, że to jest wina.Cytat:
Zamieszczone przez Kempes