ja mam 7 4,4 manuala katalogowe dane to 6,6 sekundy do 100 natomiast mi się nie udało zejść do takiego wyniku , dopiero po kilku modyfikacjach udało mi się zejść do 6.3~6.4 do 100 (oczywiście rzeczywiste a nie wg licznika). co nie zmienia faktu że auto bez problemowo jedzie 272km/h (licznik na teście zegarów 280km/h) i sądzę że to już max dla tego pojazdu , może na mega długiej prostej poszedł by 280km/h i pomimo tego wszystko uważam że to jest wolny samochód i nigdy nie był i nie będzie sportowy więc robienie rajdówki z limuzyny nie ma zupełnie sensu
a mierzenia g-techem nie polecam lubi przekłamywać w dól średni o 0,8 sek mi w serii udało się zejść nawet do 5,9 wg tego badziewia
a osiągi manual vs automat to przepaść , oczywiście manulem trzeba umieć jeździć a nie jak w automacie że się ogranicza do włączenia trybu sport i kick downa
co do autora tematu prawdopodobnie hydrauliczne popychacze graja ci marsz pogrzebowy od słabego oleju , do takiej jazdy polecam Motul 10W60 masz pewność że po 12 minutach jazda z max obrotami nie przestana być smarowane , a nie równa praca silnika z kiepskim rozgrzanym oleju to standard