Mam 740 '93 i też mnie to wk...a :/
Szyby schodzą po kliknięciu, ale żeby zamknąć trzeba trzymać do końca (oprócz kierowcy i szyberdachu oczywiście). Tak więc czekamy na info z jakiejś poliftowej 750 ;)
Wersja do druku
Mam 740 '93 i też mnie to wk...a :/
Szyby schodzą po kliknięciu, ale żeby zamknąć trzeba trzymać do końca (oprócz kierowcy i szyberdachu oczywiście). Tak więc czekamy na info z jakiejś poliftowej 750 ;)
http://allegro.pl/search.php?string=...personal_rec=0
Maja kilka modeli modulow wiec napisalem do nich zapytanie czy wiedza o co chodzi :).. Czekam na odpowiedz, w miedzyczasie czekamy na jakas 750 ;)
Tu nie ma znaczenia czy to 750 czy nie - tylko rok produkcji i rodzaj modułu - dziś sprawdzę jak to działa u mnie - produkcja 3.94rok
Ooo ladny rok, od razu jak sie okaze ze dziala OK to prosze podaj model modulu :) bo od razu taki sobei zamowie heeheh
U mnie wszystkie szyby się opuszczają bo kliknięciu , podnosi się po kliknięciu tylko kierowcy , a szyber działa we wszystkie strony ...
:(( czyli poprostu po 92 wszystkie szyby schodza. Ale zadna oprocz pasazera nigdy nie wchodzi ;/ no trudno. Mozecie mi tylko jeszcze napisac jakie macie moduly? Ich oznaczenie? Jest na krawedzi modulu. Naprzyklad:
GM 61.35 8 356 095
GM 61.35 1 379 380
Moj ma koncowke 379 i tylko szyba kierowcy i szyberdach wchodza i schodza. Reszta wchodzi i schodzi recznie. Niech ktos da model w ktorym schodza tez szyby jakby ktos chcial sobie kupic ( naprzyklad ja mam zamiar zamowic jak tylko sie dowiem jaki model moze opuszczac szyby po kliknieciu :))
Pozdro
Wg etk :
8 350 345
8 360 104
To są 2 moduły montowane pod sam koniec produkcji - więc powinny teoretycznie działać jak mój - a czy wcześniejsze numery to nie wiem ...
Mi się nie chce targać siedzenia , bo mam fotelik dziecka i nie chce mi się go wyciągać...
Ale uważaj - bo ja kiedyś na próbę założyłem sprawny moduł z e32 chyba 89 i nie działał mi centralny ( tzn zamykał się i zaraz sam otwierał i coś tam się działo z szybami ! ) - więc - lepiej podmienić przed zakupem !
a ja mam inne pytanie. chodzi o swiatła podswietlenia wnetrza jak i bagaznika gdyż nie dzialaja mi wogole tj swieci tylko swiatelko nad slonecznikiem pasazera nic wiecej nie swieci nawet swiatlo w bagażniku co może byc przyczyną ów moduł??
i jeszcze jedno o co chodzi z tym podgrzewaniem zamków na jakiej zasadzie to działa i czy wszedzie to montowano i??
Co do podgrzewania zamków to wiem juz że mam. domukanie szyb i szyberdachu tez mi chodzi, zamykaja sie wszytskie 4 szyby a na końcu szyberdach. Ale dalej nie mam swiatła w tylnych słupkach schowku i bagazniku
i tak ma być ;(Cytat:
U mnie wszystkie szyby się opuszczają bo kliknięciu , podnosi się po kliknięciu tylko kierowcy , a szyber działa we wszystkie strony ...