Witam :)
Wersja do druku
Witam :)
witam i pozdrawiam :D
Witam.
Szacunek szacunkiem. Gumy chyba nie palił na cmentarzu? Grzechem jest zrobić parę zdjęć?
Dokładnie, co z tego, że przed cmentarzem.
Zobaczcie np. co się dzieje na cmentarzach 1 listopada... Obcinka i pokaz kto ma lepsze ciuchy, lepsze auto, kwaty, lampki itd. Na tych całych procesjach w pierwszym rzędzie stare, prawie święte baby... a jak posłuchałem takiego dziadka to podobno za młodu tak się bawiły, że aż wióry leciały...
Pominę już stoiska przed cmentarzem z watą cukrową, popcornem i ciastkami...
Moim zdaniem sesja zdjęciowa osiągnęła swój cel, strasznie mroczne te fotki :D
zdjecia sa robione na cmentarzuCytat:
Zamieszczone przez positiv
co ma piernik do wiatraka? chlopak zrobil se fotki na cmentarzu w miejscu gdzie nalezy oddac szacunek zmarlym a nie robic sobie galerie.Cytat:
dziwi mnie fakt ze niektorym to nie przeszkadza
mi osobiscie jest wstyd za taka sytuacje gdzie jak zwykle kierowca BMW nie liczy sie z innymi.
dokładnie POSITIV chciał chłopak na cmentarzu ma na cmentarzu
demokracja jest wolno mu
a co do sesji fotograficznych to osobiście uważam że miejsca są gorsze niż cmentarz a i tam owe sesje powstają i to wcale nie skierowane do ludzi +18l
Po temacie spodziewałem się czegoś innego, może jakieś dynie ze świeczkami na dachu itp :evilbat: ,a tu niestety polemika na temat doboru pleneru :/
mnie to ciekawi jak wjechał kolega tak pod same groby??? ;(
bo u mnie to cmentarz ogrodzony i miejsca tyle pomiędzy że sie przejść nie da nie mówiąć o jeżdzie autem
no naprawde strasznie mroczne :/Cytat: