Piszecie jakby prywatni ludzie byli bardziej wiarygodni....
Wersja do druku
Piszecie jakby prywatni ludzie byli bardziej wiarygodni....
Panowie - daliście się nabrać - bo ten samochód już ma przebieg przekręcony ;) :D W rzeczywistości ma 2 miliony kilometrów :x :what: :what: :what:
a skąd te info?
sprawdzałeś ją czy to twój titit ;)
heh odejmą równy milionik panowie i będzie okej :) 131 tysiecy panie ale ma mało najechane :D
Kiedyś kolega przytargał z niemiec golfa 3 tdi - na liczniku miał 500tyś , przy czym licznik nie działał a niemiec mówił że nie działa juz kilka lat ...
Kolega sprzedał go do komisu , po ok 2 miesiącach znalałem przypadkiem tego golfa w innym komisie z przebiegiem już 180 tyś :what:
I jak go bedą za ileś lat wywalac na złom to też tyle będzie miał :DCytat:
Zamieszczone przez xsilver
Mam jeszcze lepszą historię - taki handlarz częsciami do bmw spod Krakowa jakiś czas temu kupił e30 324td z przebiegiem 400tyś ... Dobił na liczniku do 1mln km i sprzedał dalej z przebiegiem 400tyś :what: :roll:
Dlatego czasem warto się zastanowić czy te 200tyś co mamy na licznikach jest możliwe...
Temat przerabiany wiele razy na forum, nie raz mi sie nawet oberwalo za to (bo szczery byłem) - przy kupnie auta liczny sie jego stan ogólny, szczególnie kilku a tym bardziej kilkunastoletniego, przebieg jest tam gdzieś dalej....
Ja kupiłem swoją z przebiegiem 320k choć jak na 750 to i tak nie wiele(moim zdaniem) buda zadbana wnetrze jak nowe a autko ma swoje latka, ale zeby nie było za pieknie to silnik był do remontu. Moze tak trafiło te sztuke moze tak jest. Wiec stan ogólny raczej nie wiele mówi. zalezy to głównie od właściciela jak użytkował i serwisował. Ja wole pobawić sie z motorem niz jeździć w pogniłej i połatanej budzie z pokrowcami na skórach ;D
Witam Wszytkich.Temat chciałem troszke odświeżyc :-)
Jak tak o przebiegach mowa to chciałbym się was spytać czy znacie jakieś metody spradzenia autentyczności przebiegu ?Jak tak to jakie ? Jak można sprawdzić ile auo ma naprawde kilometrów.