mam n97 i szczerze mowiac troche przereklamowany ten telefon. niby nie dzieje sie nic strasznego, ale troche go za czesto muli ;) . za te pieniadze chyba nie warto :?
Wersja do druku
mam n97 i szczerze mowiac troche przereklamowany ten telefon. niby nie dzieje sie nic strasznego, ale troche go za czesto muli ;) . za te pieniadze chyba nie warto :?
Mialem N95 i sprzedaałem. Bateria to JEST żenada! 850mAh!!! co to jest??
Chcesz praktyczny telefon, kup e71 ;) Dlugo szukalem zastepnika N95 i to jest najlepszy wybór. Mam ją i sobie chwalę.
N95 potrafi pasc 2 razy dziennie (bateria byla sprawna).
U mnie przy normalnym użytkowaniu trzyma 2 dni . Ale pewnie jak ktoś wisi na telefonie non stop to trzeba co dzień ładować.
Mam n95 ponad 2 lata. Bateria trzyma 1-2 dni zależy ile sie z tel korzysta. I mogę z czystym sumieniem polecić ten telefon. Lub jak kto woli n95 8gb. Chociaż ja bym wolał większą kartę wsadzić do zwykłej n95.
Z wad to na pewno obudowa. Jak na taki telefon to sie nie postarali jak zwykle. Nie wiem czy oni je plakatówkami malują czy czym ale i z n70 i teraz z n95 złazi farba i ogólnie obudowa sie niszczy. W kieszeni oprócz telefonu nic nie noszę wiec nie wiem od czego ta obudowa tak wygląda. Klapka od baterii ma żałosne zaczepy. Najlepiej to ją przykleić na stałe i po prostu cały tylny panel zdejmować jak sie chce dostać do baterii. Albo w chińskie podróbki sie zaopatrzyć.
a co do Symbiana to jest to raczej zaleta a nie wada :) Na n95 jest bardzo stabilny system. Chyba jeszcze nigdy mi sie nie zawiesił. Prędzej jakaś aplikacja zmuliła fona.
DO N95 nie włożysz wiekszej karty niż 8gb ;) Może to i jest standard microSD HC ale ona poprostu jej nie uciągnie
jedyną przewagą n958gb nad n95 jest to, że posiada szybkę na wyświetlaczu - w razie zarysowania zmienia się przedni panel i z głowy... A w n95 - trzeba zmienić wyświetlacz
Ja mam folie węglową i tylko raz ją zmieniłem i wyświetlacz jest jak nowy ;)Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
Sprawdź sobie N82. Mam ją już 1,5 roku i jest genialna. Jednoblokowa obudowa gwarantuje, że nie spieprzy się żadna taśma a przy okazji jest mniejsza niż 95. Faktem jest, że wyświetlacz też jest mniejszy ale filmów chyba nie chcesz oglądać na telefonie. No i ma tą zaletę, że slot na karty jest już nowego typu, więc obsługuje do 32GB :)
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Ja też mam folie - ale jak ekran jest zabezpieczony szynką to jest zawsze wytrzymalszy niż goły...
zwykła n95 ma 950mAhCytat:
Zamieszczone przez RockR
N958GB ma 1250mAh i o niej mowa,wiec chyba chińską Nokle miałeś :P