Każdy może podjechać do ASO i poprosić o specyfikację pojazdu na podstawie VIN. Czasem jednak trzeba za to zapłacić....Cytat:
Zamieszczone przez RockR
Wersja do druku
Każdy może podjechać do ASO i poprosić o specyfikację pojazdu na podstawie VIN. Czasem jednak trzeba za to zapłacić....Cytat:
Zamieszczone przez RockR
Kumpel ma do tego dostep wiec jak ktos chetny to pomoge.Cytat:
Zamieszczone przez RockR
W pakiecie M te siedzenia to juz nie Kontursitze tylko wlasnie Sportsitze (nie lamane i z innym zaglowkiem).Cytat:
Zamieszczone przez RockR
mam taki prospekt M paket w ktorym opisane sa rzeczy ktore byly dostepne w tym pakiecie
zderzaki i progi malowane w kolor nadwozia
zawieszenie M technik
czarna podsufitka
kierownica M technik
biale przednie,boczne,tylnie kierunki
fotele sportowe-nie mylic z lamanymi kontursitze.
inaczej mowiac http://forum.7er.pl/e38-i-jeszcze-jedno-e38-vt8141.htm
No proszę, człowiek ciągle się uczy... ;)Cytat:
Zamieszczone przez SEBEK
Wczytałem się w te prospekty - jest dziwnie, bo przy opisie opcjonalnych siedzeń ani razu nie pada termin Sportsitze (tylko Kontursitzen, ale też pokazane są łamane). Natomiast przy opisie M Sportpaket faktycznie nazywane są Sportsitzen.
Tłumaczę to sobie tak, że bez dopłaty dostawało się Seriensitzen. Za dopłatą można było zamówic Komfortsitzen lub Kontursitzen. Jeżeli jednak zamawiało się M Sportpaket - to wówczas dostawało się niewystępujące nigdzie indziej Sportsitzen.
ze mną był ten spór
ja sie opierałem na danych z katalogu z tamtych lat....widocznie nie było tego ujętego...
Ja tez mam nie które opcje z M pakiet i nie wiem czy to należny do M pakietu , ale mam inne walki rozrządu nie wiem co dają ale facet przede mną takie zamówił. Co prawda nie przy zakupie jako nowe auto ale po 2-latach
nie mam pojęcia po co!
Tak zwane "ostre wałki" ?? Dają w osiągi ... Fabryka tego raczej nigdy nie proponowała ...Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
Chyba masz racje kolegoCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Bo jak porównuje prace innych 740/4,4l to ta moja pracuje trochę inaczej
Tak na słuch , on i jest niesamowicie narwana
Ktoś na forum napisał ze ciężko jest zapiszczeć oponami , ja takich problemów nie mam, wręcz przeciwnie
Ktoś się orientuje ile taka przyjemność może kosztować dla M62? Jakie warsztaty w ogóle zajmują się takimi rzeczami?