Fakt, nie shadow, ta czarna nerka (skąd innąd faktycznie nie pasująca) mnie zmyliła. Nadal jednak uważam, że takie koło będzie dość dobrze wyglądać. Kiedyś miałem e28 z podobnie zrobionymi kołami i było oki.
Wersja do druku
Fakt, nie shadow, ta czarna nerka (skąd innąd faktycznie nie pasująca) mnie zmyliła. Nadal jednak uważam, że takie koło będzie dość dobrze wyglądać. Kiedyś miałem e28 z podobnie zrobionymi kołami i było oki.
Panowie grill jest czarny bo auto w przyszłym tygodniu będzie miało lampy black hella na przód oraz w przyszłym miesiący jak fundusz pozwoli to robie ciemnie szyby w profesjonalnej firmie :) wydaje mi sie ze w takiej konfiguracji koła będą pasować.
Felgi z czarnym środkiem będą świetnie wyglądać, natomiast choćbyś nie wiem co zaplanował mi ta czarna nerka na jasnym aucie będzie przeszkadzać. Ale to moje zadnie a twój samochód więc... :medit:
Felgi świetnie będą współgrać z autem. Czarny grill i srebrne auto - podobna kolorystyka felg. TYLKO BŁAGAM!!! - zmień te listwy chromline na shadow bo auto teraz wygląda jak ni z krzaka ni z d... Albro całkowity chromline łącznie z grillem (wtedy felgi by nie pasowały raczej) albo całkowity shadow!
listwy na shadowline chcialem zmienic w pierwszej kolejnosci ale wydaje mi się ze to dosyc deficytowy towar - bynajmniej ja się nie natknąłem na godny zestaw takich listew...
i dlatego dużo łatwiej będzie zmienić nerkę na chrom :PCytat:
Zamieszczone przez zIeLoNy3000
Felgi ładnie wyglądaja,będą pasowac....tylko sa ciut za waskie(przod oki,lecz na tył min 8,5)
A wogole cena ich jest mala i jakosc wykonania marna.Przy masie siudemki łatwo sie poddaja.Polecił bym Ci bbs-y lub inne ale niestety markowe felgi kosztuja-nawet te uzywane :)
PS
Chyba,ze macie tam proste drogi bez dziur(niemozliwe),bo w moich regionach jest masakra!!!!
w życiu bym nie myślał o zmianie felg gdybym miał z przodu 8,5 cala zamiast 9,5 cala, lecz sprzedaż moich tylko dwóch felg i kupno mniejszych dwóch w tym samym modelu graniczy z cudem a tymbardziej jeżeli chodzi o KESKIN KT4. Myśle ze jest to dobra firma porównywalna z BBS [??]
W takim razie pardon! Jak znajdę kiedyś jakieś listwy czarne do e32 (siedzę w wolnych chwilach trochę na allegro to wyślę Ci na pw. Ładnie wygląda z czarną nerą, będzie się komponować z tymi felgami więc nie zmieniaj nery na chrom tylko trochę poczekaj, poszukaj i zmień listwy na shadow ;)Cytat:
Zamieszczone przez zIeLoNy3000
Pozdrawiam
Jesli caly bedzie w shadow to moze by wyszlo w przeciwnym razie sie pogryzie..