Mega mamuśki :D Ja się na to piszę :) mogę po spełniać ich fantazje o "młodym ciachu" ;D ;D ;D
Wersja do druku
Mega mamuśki :D Ja się na to piszę :) mogę po spełniać ich fantazje o "młodym ciachu" ;D ;D ;D
A ja zamarudzę, bo nie podobają mi się te kobiety. Całe sztuczne, posklejane i moim zdaniem odrażające. Za 10 lat im ten silikon zacznie się rozłazić i będzie dramat albo kolejne operacje na i tak słabym, bo już wiekowym ciele. Dużo lepiej wyglądają panie, które starzeją się, ale są zadbane i wyglądają naturalnie. Na przykład Sophia Loren
PS
Nie mówiąc o tym, jak ja bym z moją za 30 lat wyglądał: ja starszy a ona ciągle młoda :what:
Pamiętaj kolego że kobiety starzeją się szybciej. Nie widzę nic straszne w tym ze chca wygladać młodo, wiele kobiet gdyby moglo czyt: mialo kase zrobilo by sobie lifting silikon botox itp rzeczy.
Oczywiscie wszystko z umiarem, niektore z nich nie wygladaja dobrze.
To jest lepsze :D
http://fundir.org/gallery,miss_biustu,189,0,0.html
z mimi jest tak jak z kilkoma E32 : jak doinwestowane i zadbane to jest przyjemność z jazdy i jest na czym oko zawiesić :D
Hmm... Niektórzy z Was chyba na jakimś głodzie :P (wnioskuje po komentarzach :D )
Ja osobiście komentować może lepiej nie bede ;)
no mi się samochód zespsuł jakiś czas temu - przyznaję :hah: a, że nie mieszkam przez jakiś czas jeszcze samemu to "abstynencji" nadszedł czas :D :D :D
Hahaha no ale zgasiłaś nas - też przyznam hahaha ;D
facet to takie zwierze, że jak jest młody to mu starsze w głowie a jak stary to za młodymi się ogląda :DCytat:
Zamieszczone przez AngelAgnes
a z tak szczerze mówiąc to dla przykładu: na roku miałem z 70 "dziewczyn" i nie licząc kilku wyjątków to moja reakcja po wejściu na aule wyglądała mniej więcej tak:
:P ;D :/ :? 8/ :razz: :shock: :faint: a, że na każdym kierunku miałem podobnie to proszę nie dziw się nam bo lepiej jeździć wiekową e32 niż nowa DACIA :]
Zgodze sie w 100%. :DCytat:
Zamieszczone przez zydu
Zazdrośnica :) Jak Cię Roberto do-inwestuje to za 50lat bedziesz mogła tak wyglądać :)Cytat:
Zamieszczone przez AngelAgnes
Ale pewnie nie do-inwestuje bo ma już BMW :D