Zamieszczone przez Individual23
No dokładnie chłopaki. Aż strach oddawać swoje auta w takie ręce. Ostatnio jak mi wymieniali linkę od automatycznej skrzyni biegów to uwalili mi cała podsufitkę i słupek boczny smarem. Normalnie widać odciśnięte czarne paluchy :/ Wcześniej robili mi alternator to odszczypali mi kawałek lakieru przy nerkach! I jeszcze trzeba za to zapłacić. Teraz jak mi będą coś robić to będę przy nich stał i obserwował dopóki nie skończą. Nie wiem czym oni otwierali maskę-młotkiem?! Jak można lakier wyszczypać, no nie rozumiem tego. Żeby to był jego samochód to by na pewno uważał aby nic nie zrobić, a czyjeś auto ma gdzieś. To jest właśnie mentalność Polaków. Człowiek się stara, dba o auto jak może a taka łajza Ci go oszpeci >:-(
Do kolegi JACEKK: Po pierwsze za 60 zł na gazie robię około 200 km a nie 100. Gdyby było tak jak mówisz auto paliłoby ponad 30 l/100km a to już normalnie nie jest. Po drugie Twoja wypowiedź jest bardzo mało konstruktywna i nie wiele wnosi do tematu a już na pewno mi nie pomaga. Po trzecie gdyby mnie nie było stać to albo bym go nie kupił albo bym go dawno sprzedał. Chcesz mi powiedzieć że Ty nie odczuwasz rozgoryczenia gdy musisz wyłożyć ni stąd ni zowąd 1200 zł za naprawę? To albo masz coś nie tak z główką albo jesteś milionerem. Wszyscy wiedza jak jest w Polsce z kasą więc zachowaj takie komentarze dla siebie.