:]Cytat:
Zamieszczone przez Gasper
I ja tez !!! :]
Tyklo szkoda , ze nie chca zaprosic calego 7er.pl :/
Widac szczescie maja tylko wybrancy... :papa:
Wersja do druku
:]Cytat:
Zamieszczone przez Gasper
I ja tez !!! :]
Tyklo szkoda , ze nie chca zaprosic calego 7er.pl :/
Widac szczescie maja tylko wybrancy... :papa:
A powiedział fotograf w którym numerze się ukarze?
Motor to chyba tygodnik a nie mam ochoty wertowac w Empiku co tydzień gazetki w której będzie jeden dobry artykuł :/
Swoj± drog± - gratulacje
To nie będzie artykuł o moim samochodzie :x
To będzie artykuł o tym, że starsze limuzyny s± stosunkowo tanie w zakupie ale nie zawsze trafiaj± w ręce ludzi których stać na ich utrzymanie. Dokonuj± jaki¶ karkołomnych przeróbek lub doprowadzaj± je do ruiny. W tym kontek¶cie 7er.pl jawi się jako ta jasna strona - klub pasjonatów marki utrzymuj±cych swoje auta w dobrym stanie, bez zbędnego tuningu i bez używania najtańszych zamienników.
Jak się dowiem kiedy się ukarze - dam znać. Na dzień dzisiejszy artykułu jeszcze nie jest napisany :(
PS
Autor przyszłego artykułu, jak się ostatnio dowiedziałem, jest od pewnego czasu zarejestrowany na Naszym forum. Nie wiem jaki ma nick ;D
No to autora zapraszamy do działu "Przedstaw się...", zanim dostanie ostrzeżenie :DCytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Gratuluje Wojtku ,
Jak już ukaże sie artykuł , bardzo prosze o wstawienie jaki¶ skanów, bo tutaj raczej tej gazetki nie dostane :faint:
...gratulacje.... czekam na czytanko :P
ostatni± fotkę można dać firmie która na stronach internetowych ma dobór felg :)
Przepięknie :)
Gratulacje Wojtku ;) Ostatnia fotka konkretna :]
To tylko fotomontaż ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Anatol