Dla mnie nr 1 to "Lost" Zagubieni nie ma lepszego każdy odcinek mega dobry ściągnąłem sobie wszystkie serie i usiadłem do oglądania o mówię sobie że max 2 odcinki dziennie i koniec nie raz kończyło się na 8-10 pod rząd polecam !!!
Wersja do druku
Dla mnie nr 1 to "Lost" Zagubieni nie ma lepszego każdy odcinek mega dobry ściągnąłem sobie wszystkie serie i usiadłem do oglądania o mówię sobie że max 2 odcinki dziennie i koniec nie raz kończyło się na 8-10 pod rząd polecam !!!
ja tak mialem z ODWROCONYMI. ale i tak nic nie przebije MODY NA SUKCES. ma moze ktos wszystkie odcinki? ;)
Serial fajny chodź czasem zakrecony ;) Ostatni odcinek sie skończył bez sensuCytat:
Zamieszczone przez marcin85
nie wiem czy wiesz Dzuda ale będzie następna seria już ją kręcą ale nie wiadomo kiedy będzie na ekranach wiec ostatni odcinek skończył się tak specjalnie żeby smaczek narobić
Hmmm...skoro "zniszczyli" tą wyspę to co będzie w następnej serii.Pierwsza była najlepsza ;)
nie mam pojęcia ale wszystko się może zdarzyć w ostatniej w czasie się cofali więc może coś w tym klimacie